Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Αφού τον ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγορούν οι εχθροί του πάει να πει ότι κάνει καλά τη δουλειά του!




«Αφού τον ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγορούν οι εχθροί του πάει να πει ότι κάνει καλά τη δουλειά του»!

Αυτό πάνω κάτω είπαν από το βήμα της Βουλής ορισμένοι Συριζαίοι βουλευτές πριν λίγο καιρό προσπαθώντας να εκτοξεύσουν την γελοιότητα σε ακόμα πιο μακρινό γαλαξία. Και ποιους υπονόησαν μιλώντας για τους εχθρούς τους χωρίς να λένε ονόματα αλλά δείχνοντας με τα χέρια;! Τη Νέα Δημοκρατία, τη Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ! Με τη Νέα Δημοκρατία ψήφισαν μαζί το τρίτο μνημόνιο κάνοντας το πολιτικό πραξικόπημα του 2015 και ανατρέποντας τις απανωτές και με μεγάλη πλειοψηφία ετυμηγορίες του Ελληνικού λαού! Παρέα με τη Χρυσή Αυγή προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα των απεργών ναυτεργατών και να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά, αυτοί με τα κρατικά ρόπαλα και οι Χρυσαυγίτες με τα παρακρατικά ρόπαλα! Με τη Χρυσή Αυγή επίσης ανδρώθηκαν μαζί σ’ εκείνες τις περίφημες πλατείες, στις οποίες σηκώθηκε η πέτρα και το μάρμαρο, όχι για να πεταχτούν εναντίον αυτών που έπιναν το αίμα του Ελληνικού λαού και τους οποίους αριστεροί και χρυσαυγίτες τους έλεγαν «δοσίλογους» και «προδότες», αλλά για να πεταχτούν εναντίον των αγωνιστών, εναντίον των κομμουνιστών! Άρα ο μόνος που μένει ως εχθρός από αυτούς που υπονόησαν οι Συριζαίοι είναι το ΚΚΕ. Και όσον αφορά το ΚΚΕ έχουν δίκιο οι Συριζαίοι. Αφού το ΚΚΕ τους κάνει σκληρή κριτική και αντιπαλεύει την πολιτική τους είναι σίγουρο ότι οι Συριζαίοι κάνουν καλά τη βρωμοδουλειά για λογαριασμό της άρχουσας τάξης. Αν αφαιρέσει λοιπόν κανείς από το υπονοούμενο την εχθρότητα της δεξιάς και της ακροδεξιάς στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τα άλλα οι Συριζαίοι έχουν δίκιο.

Ο μόνος λόγος να τους εχθρεύονται οι δεξιοί είναι γιατί οι Συριζαίοι τους έχουν πάρει την πολιτική και το ψωμί και ο μόνος λόγος να τους μισούν οι ακροδεξιοί είναι γιατί οι Συριζαίοι καταφέρνουν και υλοποιούν αυτά που σε οποιοιδήποτε άλλη περίπτωση θα μπορούσαν να υλοποιηθούν μόνο με τα τανκς!


1 σχόλιο:

  1. Ακούγεται κρυφά και μυστικά στο MAXIMUMMM ότι ο κύριος Καρανίκας Καρακιτσαριός αναλαμβάνει παράλληλα πρωθυπουργικά καθήκοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή