Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Προβοκατοράκος ή απλώς βλαξ;


Αποψεις Πολιτικη




Ακόμα και τούτη την ώρα της πανδημίας, για ορισμένους… δημοκράτες το πρώτιστο είναι το πώς θα ελεεινολογήσουν και πως θα “ποινικοποιήσουν” τους εργατικούς αγώνες. Στοχοπροσηλωμένοι, όμως, καθώς είναι, μέσα στη φούρια τους, αφήνουν το αποτύπωμα της τακτικής τους που δεν είναι άλλη από το “βρήκαμε παπά να θάψουμε και τους ζωντανούς…”. 

Οσοι διαμαρτύρεστε, λοιπόν, και πολύ περισσότερο συγκεντρώνεστε για να διαμαρτυρηθείτε (πχ για ελλείψεις σε νοσοκομεία, για εργοδοτικές αυθαιρεσίες με αφορμή τον ιό, για κυβερνητικές αποφάσεις που ευνοούν αυτή την εργοδοτική αυθαιρεσία κτλ), θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και τον “ιό” της αντιΚουΚουΕδίλας. 


Ιδού ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:  

Εδώ και μέρες το ΚΚΕ ανακοίνωσε (εδώ: http://www.kke.gr/article/Anaboli-ekdiloseon-toy-KKE/ ) την αναστολή – για λόγους δημόσιας υγείας – όλων των μαζικών εκδηλώσεών του μέχρι το Πάσχα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει:

«Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προφύλαξης από την επιδημία του κορονοϊού, ανακοινώνουμε την αναβολή όλων των μαζικών εκδηλώσεων των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, μέχρι το Πάσχα».  

Εντούτοις, σήμερα (13/3/2020 και ώρα 5μμ) , ο κύριος Μανόλης Καψής, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στο twitter.



Ερώτηση προς τον κύριο Καψή: Είστε γκεμπαιλίσκος προβοκατοράκος ή απλώς βλαξ;

1 σχόλιο:

  1. Οι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή