Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Η κυβέρνηση γράφει στα «παλιά της τα παπούτσια» τα αιτήματα για μέτρα σε χώρους δουλειάς, σχολεία και ΜΜΜ

 

 

«Αναποτελεσματικά» θα αποδεικνύονται τα όποια περιοριστικά μέτρα όσο η κυβέρνηση αδιαφορεί για τη λήψη μέτρων σε χώρους δουλειάς, σχολεία και ΜΜΜ, σχολιάζει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ανακοινώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός για την πανδημία.

Αναφέρει:

«Όσο η κυβέρνηση γράφει στα "παλιά της τα παπούτσια" τα αιτήματα για μέτρα προστασίας, ιδιαίτερα σε χώρους που εξελίσσονται σε εστίες υπερμετάδοσης, όπως είναι οι χώροι δουλειάς, τα σχολεία και τα Μέσα Μεταφοράς, τα όποια περιοριστικά μέτρα παίρνει, θα αποδεικνύονται αναποτελεσματικά.

Η στάση αυτή της κυβέρνησης είναι προκλητική, αλλά και ταυτόχρονα απόλυτα εξηγήσιμη, γιατί κινείται με αποκλειστικό κριτήριο τις λεγόμενες αντοχές της οικονομίας, που στην πραγματικότητα είναι οι απαιτήσεις του κεφαλαίου και όχι η προστασία της δημόσιας υγείας.

Όσο για τα μαθήματα προς τη νεολαία, η "γνήσια πρόοδος και ο αληθινός ριζοσπαστισμός", που επικαλέστηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης στο διάγγελμά του, εκφράζονται στους δίκαιους αγώνες της εκπαιδευτικής κοινότητας για τα αυτονόητα δικαιώματά της στην υγεία και τη μόρφωση, που με κάθε τρόπο συκοφάντησε και πολέμησε η κυβέρνηση της ΝΔ».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου