Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

34ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Εργατική Ενότητα»: Μπορούμε να έχουμε ένα Εργατικό Κέντρο με προμετωπίδα τα σύγχρονα δικαιώματα των εργαζομένων

 

 

Στις 10, 11 και 13 Μάρτη θα πραγματοποιηθεί το 34ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

«Παλεύουμε και επιδιώκουμε να γίνει ένα Συνέδριο μαζικό, δημοκρατικό, εφαλτήριο αντεπίθεσης των εργαζομένων της πόλης μας. Ανοιχτό για όλους τους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζοντας την ενημέρωσή τους για τη συζήτηση που θα γίνει, για τις αποφάσεις που θα παρθούν.

Να πραγματοποιηθεί ένα συνέδριο χωρίς νοθείες, χωρίς εργοδοτικές παρεμβάσεις, να εκφραστεί ο πραγματικός συσχετισμός και η βούληση των εργαζομένων. Να είναι το συνέδριό μας όπως του πρέπει: Σημείο αναφοράς για όλη την εργατική τάξη της πόλης!», επισημαίνει η «Εργατική Ενότητα».

Καλεί σε ενίσχυσή της ώστε να εξασφαλιστεί πως «την επόμενη μέρα του Συνεδρίου μας, η εργατική τάξη της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει από καλύτερες θέσεις την επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας».

«Μπορούμε να έχουμε ένα Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης αντάξιο των συμφερόντων μας, αγωνιστικό, με προμετωπίδα τα σύγχρονα δικαιώματα των εργαζομένων!», προσθέτει (διαβάστε αναλυτικά εδώ).

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου