Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Όταν το ΝΑΤΟ σου λέει ότι «δεν είναι αυτό που νομίζεις» (ΦΩΤΟ)

 

 

Σε ένα από τα πολλά, πανομοιότυπα non paper που κυκλοφορούν σε ελληνικές ιστοσελίδες, σε σχέση με «τα ψέματα που έχουμε πιστέψει για την Ουκρανία» αναφερόταν ότι δεν πρέπει να πολυπιστεύει κανείς ότι υπάρχουν φασιστικές ομάδες στην Ουκρανία, ενώ -για να μην έχει κανείς την απορία από πού προέρχεται το non paper- ο ρόλος του ΝΑΤΟ περιγράφεται σαν μην έχει υπάρξει ποτέ και πουθενά στην Ουκρανία.

Ας δούμε δύο αναρτήσεις στο twitter στις 8 Μαρτίου.

Σε ανάρτηση του ο επίσημος λογαριασμός του ΝΑΤΟ, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας (τι ευαισθησία!!!!!), αναφερόταν στις γυναίκες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Πώς τα έφερε όμως η ζωή και στην ανάρτηση του το ΝΑΤΟ επέλεξε μια γυναίκα στη στολή της οποίας μαζί με το εθνόσημο της Ουκρανίας, ήταν διακριτό το ναζιστικό σύμβολο του «Μαύρου ήλιου». Το ΝΑΤΟ κατέβασε την ανάρτηση του μετά από μεγάλες αντιδράσεις χρηστών.

 

 

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό NEXTA (ειδησεογραφικό πρακτορείο που ειδικεύεται σε θέματα της Ανατολικής Ευρώπης, δεν το λες και «ρωσόφιλο» μέσο....), σήμερα έφτασαν στην Ουκρανία εκτοξευτές χειροβομβίδων NLAW μαζί με εκπαιδευτές από το ΝΑΤΟ!

Στην ανάρτηση του στο twitter το NEXTA αναφέρει ότι «το σύνταγμα Αζοφ ήταν το πρώτο που έμαθε για τα νέα όπλα»! Το γνωστό για τα φρικιαστικά του εγκλήματα -και τις επιθέσεις και ενάντια σε Έλληνες ομογενείς- φασιστικό σύνταγμα Αζοφ λοιπόν εξοπλίζεται και εκπαιδεύεται από το ΝΑΤΟ!

Αυτά γιατί έχει και το ψέμα τα όρια του!!! 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου