Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κινητοποίηση για την αποτροπή πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 

 
 

Κινητοποίηση στα γραφεία της «do Value» (Λέοντος Σοφού 28) πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας Σωματεία και φορείς της Θεσσαλονίκης.

«Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος, παντού ξεσηκωμός» και «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ήταν τα συνθήματα που φώναξαν οι συγκεντρωμένοι.

Όπως έγινε γνωστό, το αρχικό δάνειο ήταν 15.000 ευρώ και λόγω ανεργίας δεν ήταν δυνατό να πληρωθούν δόσεις του δανείου με αποτέλεσμα να φτάσει τις 36.000 ευρώ και για αυτό το ποσό η οικογένεια κινδυνεύει να ξεσπιτωθεί!

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έγινε παρέμβαση αντιπροσωπείας στην «do Value» ζητώντας να σταματήσει ο πλειστηριασμός και να γίνει ρύθμιση με βάση τις δυνατότητες ανταπόκρισης της λαϊκής οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες το fund ζητά από την οικογένεια να καταβάλει 15.000 ευρώ για να γίνει ρύθμιση!!!

 

 
 

Η «do Value» παρέπεμψε σε απάντηση που αναμένεται από την Αθήνα, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπρανίκα, πρόεδρο του ΣΕΤΕΠΕ Θεσσαλονίκης. 

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο Γιώργος Μπρανίκας κάλεσε σε αγωνιστική ετοιμότητα προκειμένου να αποτραπεί ο πλειστηριασμός που είναι προγραμματισμένος να γίνει την Τετάρτη 29 Μάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου