Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Ατύχησε




Όποιος περίμενε το βράδυ να ενημερωθεί από την κρατική ΕΡΤ για τη συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τη συμφωνία για τις βάσεις, ατύχησε...

Το πιθανότερο είναι να τον πήρε ο ύπνος μπροστά στην τηλεόραση, περιμένοντας στο δελτίο ειδήσεων να ακούσει έστω και μια αναφορά για το θέμα. Αφού «έπαιξε» όλη η επικαιρότητα, κάπου προς το τέλος του δελτίου ακούστηκαν «τσάτρα πάτρα» δυο κουβέντες για τη συμφωνία, που σε χρόνο μηδέν μετά την ψήφισή της έσπευσε να χαιρετίσει ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Πομπέο, με μήνυμα στο «Τwitter». Προφανώς ο ίδιος είχε πιο άμεση ενημέρωση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και σίγουρα δεν έβλεπε ΕΡΤ. Πάντως, δεν μας εκπλήσσει η θέση που πήρε η συγκεκριμένη είδηση στο δελτίο της κρατικής τηλεόρασης, λίγο πριν τα αθλητικά.

Δικαιολογείται απόλυτα από το γεγονός ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, για να αποπροσανατολίσουν το λαό και να θολώσουν τη μεταξύ τους συναίνεση, αντιδίκησαν περισσότερο για το χάλι στο ποδόσφαιρο, που φέρει τη σφραγίδα και των δύο, ενώ δεν έλειψε και το μεταξύ τους «ντέρμπι» για το ποιος είναι περισσότερο «προβλέψιμος» και «δεδομένος» για τα αμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια στην περιοχή. Πάνω εκεί πρόσφερε το δικό της σιγόντο και η ΕΡΤ.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου