Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Αυτοί οργανώνουν τον αγώνα τους ενάντια στους εργάτες. ΕΣΥ ΕΡΓΑΤΗ???

 Στους Δελφούς διεξάγεται, μέχρι την Κυριακή 5 Μάρτη, το 2ο ετήσιο συνέδριο του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών, με περισσότερα από 40 θέματα, λέει η είδηση και εξηγεί: «Οι συζητήσεις θα κινηθούν σε 4 κύριους άξονες: Παγκόσμιες γεωπολιτικές ανακατατάξεις, Ευρωπαϊκές προκλήσεις, ζητήματα διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και ζητήματα οικονομικής ανάπτυξης. Σε κάθε άξονα εντάσσονται επιμέρους θεματικές οι οποίες εξειδικεύουν τις συζητήσεις και θα συμμετάσχουν Έλληνες και ξένοι αξιωματούχοι και εμπειρογνώμονες. Την έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος«.

 

Ποιοι άλλοι συμμετέχουν???

Ο πρόεδρος του Euro Working Group Thomas Wieser, ο επικεφαλής Policy Strategy and Banking του European Stability Mechanism Rolf Strauch, ο εκπρόσωπος της ΕΕ Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος, οι πρώην πρωθυπουργοί Λουκάς Παπαδήμος και Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Aντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, το μέλος της επιτροπής σοφών της Γερμανικής Κυβέρνησης, καθηγητή, Lars Feld, οι πρώην υπουργοί Οικονομικών Χαρδούβελης, Παπακωνσταντίνου, Ζανιάς, το μέλος της Μικτής Συντονιστικής Επιτροπής για την Ελλάδα του ΟΟΣΑ Mario López-Roldán, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, o πρώην Καγκελάριος της Αυστρίας Wolfgang Schüssel, η Επίτροπος Περιφερειακής Ανάπτυξης Corina Cretu, η επικεφαλής του Αμερικάνικου Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας Deborah Wince-Smith, ο επικεφαλής του γραφείου των Financial Times στις Βρυξέλλες Peter Spiegel, ο επικεφαλής της Αποστολής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα Declan Costello, ο Γενικός Διευθυντής Οικονομικής Πολιτικής της Γερμανίας Philipp Steinberg, οι πρώην υπουργοί Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης και Χρήστος Σταϊκούρας και μια σειρά ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών.

 

Εσύ σε ποιο φόρουμ συμμετέχεις???

 

Σε ποια προσπάθεια αντίστασης, στα μέτρα που παίρνουν σε βάρος σου, πήγες τον τελευταίο χρόνο???

 

Τι περιμένεις, να κάνει κάποιος …άλλος κάτι για σένα???

 

 

Βγες μπροστά, πάρε τη ζωή, τη δική σου και της οικογένειάς σου, στα χέρια σου. Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος που οργανώνουν τους αγώνες αυτοί που έχουν βγει στο δρόμο μέχρι τώρα, πως περιμένεις να αλλάξει αυτό, μόνο του??? Άλλαξε το με τη συμμετοχή σου στις αποφάσεις, όχι απέχοντας από τις διαδικασίες!!!

 

Οργανώσου, πάλεψε για τα δικαιώματά σου, εσύ παράγεις και αυτοί σου κλέβουν τον ιδρώτα σου. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε, όλα τα αποκτήσαμε με τη δουλειά μας και τους αγώνες των προγόνων μας.

 

Οργανώσου στο Σωματείο σου. Τούτος ο πόλεμος που έρχεται είναι ταξικός, οργανώσουν με τους όμοιους με σένα απέναντι στην τάξη των εκμεταλλευτών σου!!!

 

 Πηγή geranista.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου