Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Αναβάθμιση με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη επικοινωνία με τους εργαζόμενους


Ξεχωριστή ενότητα στην ιστοσελίδα για το Webradio
Ξεχωριστή ενότητα στην ιστοσελίδα για το Webradio
Νέα, αναβαθμισμένη μορφή απέκτησε η κεντρική ιστοσελίδα του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, πάντα στη γνωστή διεύθυνση www.pamehellas.gr.
 Η καινούργια μορφή βοηθά τους χιλιάδες επισκέπτες της ιστοσελίδας να εντοπίσουν με μια ματιά τις διάφορες κατηγορίες και αυτό που αναζητούν, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε συνδικάτα, συνδικαλιστές, εργαζόμενους και φορείς να ενημερώνονται ταχύτερα και αποτελεσματικότερα για τη δράση του ταξικού κινήματος, να αξιοποιούν το πλούσιο υλικό της ιστοσελίδας.

Στην αρχική σελίδα ξεχωρίζουν θέματα για τις κεντρικές παρεμβάσεις του ΠΑΜΕ, όπως είναι αυτές τις μέρες η συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη και τα σημερινά συλλαλητήρια στην Αττική.

Μέσα από τις κατηγορίες στο κεντρικό μενού, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για το τι είναι το ΠΑΜΕ, τον προσανατολισμό του και τους στόχους του. Στα «Νέα» φιλοξενούνται σε ξεχωριστές υποκατηγορίες δελτία Τύπου του ΠΑΜΕ, των συνδικάτων και άλλων φορέων. Σε ειδική κατηγορία βρίσκεται η πληροφόρηση για τις Γραμματείες του ΠΑΜΕ, τις θέσεις, τις ανακοινώσεις, τη δράση τους. Ξεχωριστή κατηγορία αποτελούν τα «Κείμενα», όπου βρίσκονται εισηγήσεις και ομιλίες του ΠΑΜΕ και συνδικάτων από συνεντεύξεις, συσκέψεις και άλλες δράσεις. Στα «Πολυμέσα» βρίσκονται φωτογραφίες, βίντεο, αφίσες και εκδόσεις, παρέχοντας πλούσιο υλικό για αξιοποίηση από κάθε συνδικάτο και κάθε εργαζόμενο. Ξεχωριστή ενότητα, με άμεση πρόσβαση από την πρώτη σελίδα, αποτελεί το Webradio του ΠΑΜΕ.


Πλούσιο υλικό για αξιοποίηση από κάθε συνδικάτο και κάθε εργαζόμενο στην ενότητα «Πολυμέσα»
Πλούσιο υλικό για αξιοποίηση από κάθε συνδικάτο και κάθε εργαζόμενο στην ενότητα «Πολυμέσα»
«Κατεβαίνοντας» κάποιος στην αρχική σελίδα, βρίσκει αναλυτικότερα τα πιο πρόσφατα από τα περιεχόμενα των κατηγοριών, καθώς και τις ενότητες για το Εργατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ και τα τελευταία νέα της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ).
 
Αμεσα και χωρίς παραμορφωτικούς φακούς οι θέσεις και η δράση του ταξικού κινήματος
Ο Θ. Γκώγκος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, μιλώντας στον «Ριζοσπάστη» για τους σκοπούς που υπηρετεί η αναβάθμιση της κεντρικής ιστοσελίδας του ΠΑΜΕ, επισημαίνει:

«Η ανάγκη ενίσχυσης των μέσων επικοινωνίας που αξιοποιεί το ΠΑΜΕ, προκειμένου να φτάνουν οι θέσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος άμεσα και χωρίς παραμορφωτικούς φακούς στους εργαζόμενους, είναι συνεχής. Σε αυτό το πλαίσιο, μαζί με την αναβάθμιση της ιστοσελίδας του ΠΑΜΕ, εντάσσονται και η σταθερή προσπάθεια αναβάθμισης του εργατικού ραδιοφώνου του ΠΑΜΕ, το οποίο θα ξεκινήσει με ανανεωμένο πρόγραμμα τον Οκτώβρη, η επανέναρξη διαδικτυακών τηλεοπτικών εκπομπών μέσω του καναλιού του ΠΑΜΕ στο YouTube ως μια εμβρυακή μορφή web tv, η προσπάθεια που θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες για σταθερή "έκδοση" καταρχάς ηλεκτρονικής εφημερίδας.

Η αναβάθμιση της κεντρικής ιστοσελίδας του ΠΑΜΕ αποτελεί μια ακόμα προσπάθεια στην κατεύθυνση της παραπάνω ενίσχυσης. Στόχος της είναι η περιήγηση στην ιστοσελίδα να είναι πιο εύκολη για τους χιλιάδες εργαζόμενους που την επισκέπτονται και την παρακολουθούν, να είναι πιο χρηστική και απλή.

Η αρχική σελίδα της ανανεωμένης ιστοσελίδας του ΠΑΜΕ
Η αρχική σελίδα της ανανεωμένης ιστοσελίδας του ΠΑΜΕ
Επιδιώκουμε το site να συγκεντρώνει στο σύνολό του όλες τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται κεντρικά από το ΠΑΜΕ και τις Γραμματείες του, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις!
 Να είναι πιο βοηθητικές η αναζήτηση και η προβολή των ανακοινώσεων και των παρεμβάσεων του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, των βίντεο και των φωτογραφιών από κινητοποιήσεις, των διάφορων ενημερωτικών σποτ, των αφισών, των διεθνών δραστηριοτήτων, των πρωτοβουλιών στον πολιτισμό και τον εργατικό αθλητισμό, του εργατικού ραδιοφώνου.

Στο πλαίσιο αυτό κινείται και η εμφάνιση του site στα Αγγλικά και τα Ισπανικά, με ξεχωριστή ξενόγλωσση μορφή, εξίσου χρηστική και απλή για τους εργαζόμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις απ' όλο τον κόσμο. Είναι προσπάθεια που στηρίζεται στη Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΜΕ, ώστε οι ανακοινώσεις και οι δραστηριότητες του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στη χώρα μας να μεταφράζονται άμεσα με βάση τις εξελίξεις.
Παράλληλα, μέσα από την ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ μπορεί κάποιος να διαβάζει καθημερινά τα τελευταία νέα της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.

Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η αναλυτική εικόνα με τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα, διευθύνσεις, site, e-mail) των συνδικαλιστικών οργανώσεων που συσπειρώνονται στις γραμμές του ΠΑΜΕ, ώστε ο εργαζόμενος να απευθύνεται με ευκολία στο σωματείο του για οποιοδήποτε εργατικό ζήτημα τον απασχολεί, να έρχεται σε επαφή μαζί του.

Τέλος χρειάζεται να τονιστεί πως η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας στηρίχθηκε από συναδέλφους που εθελοντικά ανέλαβαν την αναβάθμισή της, έδωσαν χρόνο και ιδέες».

Ριζοσπάστης   Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου