Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Έντονες αντιδράσεις για τον διορισμό της χρυσαυγίτισσας Ελ. Ζαρούλια σύζυγο του Ν. Μιχαλολιάκου


Έντονες αντιδράσεις προκαλεί ο διορισμός στη Βουλή της χρυσαυγίτισσας Ελένης Ζαρούλια, σύζυγος του επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» Νίκου Μιχαλολιάκου λίγες μέρες πριν την γνωστοποίηση της δικαστικής απόφασης και με την υπογραφή του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασιούλα.

Συγκεκριμένα η «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως» με αριθμό 811 αναφέρει: «Με την υπ' αρ. 10747/7309/24-9-2020 απόφαση του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων διορίζεται σε θέση μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας ΥΕ, προβλεπόμενη από τις διατάξεις του άρθρου 35 παρ. 1θ' του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β', Α' 51/1997), όπως ισχύει, στον πρώην προέδρο ΚΟ "ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μετά την κατά νόμο πρότασή του, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 35 και 36 του προαναφερόμενου Κανονισμού, η Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου (...)».

Με την απόφαση αυτή εκτίθεται ο πρόεδρος της Βουλής καθώς υπέγραψε τον διορισμό και προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά η στάση του διότι είναι αδιανόητο να αποδέχεται τον διορισμό ενός μέλους της ηγεσίας της «Χρυσής Αυγής» που ευθύνεται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και σωρεία άλλων εγκληματικών πράξεων.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου