Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Λαϊκή απαίτηση οι ναζί να μπουν στη φυλακή με τις ανώτατες ποινές (VIDEO)


 

Είναι λαϊκή απαίτηση οι ναζί να μπουν στη φυλακή με τις ανώτατες ποινές και όχι με βάση την απαράδεκτη πρόταση της εισαγγελέως που υιοθέτησε τα επιχειρήματα των δολοφόνων, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης παίρνοντας το λόγο στο κοινοβούλιο το πρωί της Τρίτης.

Υπογράμμισε πως πρέπει να καταδικαστούν γιατί είναι δολοφόνοι και είναι δολοφόνοι διότι είναι ναζιστές, διότι είναι απάνθρωπη η ιδεολογία τους. Πρόσθεσε ότι άλλη απόφαση θα είναι απαράδεκτη και το ΚΚΕ θα την αντιπαλέψει μαζί με το λαό. Υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ ήταν το πρώτο κόμμα που άνοιξε πόλεμο με τη Χρυσή Αυγή και πως άλλα κόμματα είχαν υποτιμήσει τη δράση της. Δήλωσε οτι το ΚΚΕ θα είναι στην τεράστια κινητοποίηση που θα γίνει έξω από το Εφετείο. 

Στην απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής που αναμένεται την Τετάρτη αναφέρθηκαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι όλων των κομμάτων. Από τη ΝΔ ο Σπήλιος Λιβανός υποστήριξε πως υπάρχει ένα τείχος δημοκρατίας απέναντι στο φασισμό και στο ναζισμό, πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη που θα κάνει το σωστό. Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, που μίλησε πρώτος, ανέφερε ότι την Τετάρτη θα πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη για τα θύματα της Χρυσής Αυγής και του ναζισμού.

Από το ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε ότι το κόμμα του είναι στον αγώνα κατά του φασισμού και πως έχει πίστη στη Δικαιοσύνη την οποία δεν θέλει να επηρεάσει. Από την Ελληνική Λύση ο Κώστας Χύτας ανέφερε ότι στο κοινοβούλιο δεν χωράνε τέτοιου είδους ναζιστικά μορφώματα και από το ΜΕΡΑ25 η Φωτεινή Μπακαδήμα ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να κρατηθεί εκτός Βουλής.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου