Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου αφήνει χωρίς φαγητό τους παιδικούς σταθμούς.

 

Από

 

Ανεξάντλητη η ανικανότητα της διοίκησης. Όπως μας πληροφορεί ο σύλλογος γονέων των δημοτικών  παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της Δ.Ε.  Ωραιοκάστρου, έχει σταματήσει η παροχή των γευμάτων εδώ και τέσσερις μέρες, παρότι οι γονείς καταβάλλουν τα χρήματα, όπως ορίζει η σύμβαση που υπέγραψαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το ζήτημα με το catering εξακολουθεί να παραμένει άλυτο για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα. Επικοινωνήσαμε με την κα Αντωνιάδου και της θέσαμε το ζήτημα ήδη από την Παρασκευή 23/02.  Δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση να σερβίρεται στα παιδιά μας «ξαναζεσταμένη σούπα» την στιγμή που πληρώνουμε κάθε μήνα ότι μας αναλογεί.

Είναι υποχρέωση του ΔΟΠΠΑΩ να παρέχει καθημερινά φρεσκομαγειρεμένο φαγητό όπως ορίζει η σύμβαση που έχουμε όλοι μας υπογράψει. Όποιο πρόβλημα και αν προέκυψε με την ιδιωτική εταιρία τροφοδοσίας,  η διοίκηση όφειλε να φροντίσει ώστε να μην διακοπεί η τροφοδοσία των παιδικών σταθμών ούτε για μια στιγμή. Προσπαθούμε να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει και επιζητούμε άμεσα να επιλυθεί το πρόβλημα, για το καλό των παιδιών μας.

Οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί πρέπει να λειτουργούν με αποκλειστικά κρατική χρηματοδότηση, να φύγουν από την μέση οι ιδιώτες, να προσληφθεί τα απαραίτητο εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό και να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι.

Στην διάθεσή σας,

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

 Γιάννης Θεοδωρίδης 6974054619

1 σχόλιο: