Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Flyover: ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπλένει τις ευθύνες της περιφερειακής αρχής της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία

 

 

Εκδήλωση ξεπλύματος ευθυνών διοργανώνει η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, για τις εργασίες και τη μεγάλη ταλαιπωρία του flyover στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα οργανώνει εκδήλωση που ανάμεσα στους ομιλητές είναι οι επικεφαλής των παρατάξεων ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ αλλά και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση του είχαν δώσει το «πράσινο φως» για την έναρξη του έργου, εγκρίνοντας την περιβαλλοντική μελέτη, στην μητροπολιτική επιτροπή της Περιφέρειας. Τώρα φυσικά, ύστερα από τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις των κατοίκων, αλλά και την καθημερινή ταλαιπωρία των Θεσσαλονικιών ψάχνει τρόπους να ξεχαστούν οι ευθύνες του και να παρουσιαστεί ως πολέμιος του έργου.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή λοιπόν, σωσίβιο για τη διοίκηση της ΝΔ προσφέρει η παράταξη του, πάντα πρόθυμου, ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας της την ευκαιρία να παρουσιαστεί ξαφνικά ως «αντιπολιτευόμενη».

Οι Θεσσαλονικείς όμως ξέρουν και δεν ξεχνάνε. Έχουν έτσι κι αλλιώς άπλετο χρόνο καθημερινά πίσω από το τιμόνι στις ουρές της κίνησης για να σκέφτονται όλους τους υπεύθυνους. Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ όμως γιατί τόση πρεμούρα; Καταγράφεται μήπως και αυτή η εκδήλωση στο γενικότερο κλίμα συναίνεσης που καλλιεργούν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ-  ΠΑΣΟΚ ή είναι τόση η έγνοια τους να ξεπλύνουν με «προοδευτισμό» το πρόσωπο της ΝΔ αυτήν την περίοδο και των στελεχών τους, που πήρε η μπάλα και τον κ. Τζιτζικωστα;

Ο,τι κι αν ισχύει σημειώνεται κι αυτό από το λαό ανάμεσα στα τόσα άλλα, για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του...

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου