Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί…


neonazi-oukranias


Το ΝΑΤΟ στηρίζει το νεοναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας. Στη σύνοδο του ΝΑΤΟ  που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία, στις 8-9 Ιούλη, αποφασίστηκε να δοθεί ένα  συνολικό πακέτο βοήθειας στην Ουκρανία, που σύμφωνα με τους αναλυτές όμοιο δεν έχει δοθεί σε κανέναν άλλον εταίρο.

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, διευκρίνισε ότι η συμμαχία «θα παρέχει συμβουλευτική και στοχευόμενη υποστήριξη για να γίνουν αποτελεσματικότερες οι δομές άμυνας και ασφάλειας της Ουκρανίας».

Επίσης, η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης, Ιvanna Klympus – Tsintsadse, δήλωσε στο Euronews «Πρέπει να το δούμε ως ένα από τα βήματα στην προσπάθειά μας να πετύχουμε τα στάνταρ του ΝΑΤΟ στη χώρα, τα στάνταρ του ΝΑΤΟ στις ένοπλες δυνάμεις και στα θέματα της ασφάλειας και της άμυνας. 

Η εξέλιξη αυτή θα μας κάνει σίγουρα ισχυρότερους και θα μας βοηθήσει να έχουμε καλύτερη άμυνα για τη χώρα μας. Δυστυχώς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κάθε μέρα».

Προφανώς, για τους  Αμερικάνους και το ΝΑΤΟ,  οι νεοναζί είναι τα… καλά παιδιά για να τους δίνουν βοήθεια.

Είναι τα δικά τους… καλά παιδιά που φιγουράρουν  και στην φωτογραφία να υψώνουν τα χέρια και να χαιρετούν ναζιστικά, πλάι σε σημαίες με τη σβάστικα, αλλά και του ΝΑΤΟ.

Είναι αυτά τα «καμάρια» που αναρριχήθηκαν στην εξουσία και εγκαθίδρυσαν ένα καθεστώς τρομοκρατίας.
 
Ένα καθεστώς όπου οι νεοναζιστικές συμμορίες και οι παραστρατιωτικές οργανώσεις, δεν είναι κάποιοι αυτόνομοι σωτήρες, αλλά δρουν και επισήμως υπό την διοίκηση της Κυβέρνησης του Κιέβου, όπως παραδέχθηκε παλαιότερα σε τηλεοπτική εκπομπή ο τότε Ουκρανός Πρέσβης στη Γερμανία 

Σημειώνεται πως το βίντεο που ακολουθεί έχει και ελληνικούς υπότιτλους (εκτός από αγγλικούς). Πατήστε το play στο βίντεο και μετά επιλέξετε ελληνικά (η πρώτη επιλογή από τις τρεις, κάτω δεξιά)





Πρόκειται για ένα καθεστώς, που, όπως γράψαμε παλιότερα, στηρίζεται στις φασιστικές ορδές του «Δεξιού τομέα» που καίνε, βιάζουν, δολοφονούν ,για να σβήσουν οποιαδήποτε μορφή αντίστασης στις περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας.

Είναι προφανές, πως η Ε.Ε και η ΗΠΑ προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς τους  σχεδιασμούς για την ένταξη της Ουκρανίας στις αγκάλες τους και δεν διστάζουν να δουλεύουν από κοινού με τους νεοναζί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου