Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ_ Αγωνιστικό κάλεσμα συμμετοχής στον γιορτασμό του Κιλελέρ


ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ


Αγωνιστικό κάλεσμα συμμετοχής στον γιορτασμό του Κιλελέρ

Αγρότες, αγρότισσες

Ο σύλλογός μας σας καλεί στη  συγκέντρωση για τον αγωνιστικό γιορτασμό της 107ης επετείου του Κιλελέρ, την Κυριακή 19 Μάρτη, στις 12.30, μπροστά στο Μνημείο του Αγρότη, στον τόπο της θυσίας των Θεσσαλών κολίγων.

Όλοι στο Κιλελέρ για να στείλουμε μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η απόφασή της να μην ικανοποιήσει ούτε ένα από τα δίκαια και ζωτικά αιτήματά μας, όχι μόνο δεν μας οδηγεί στην αγωνιστική υποχώρηση αλλά, αντίθετα, μας πεισμώνει περισσότερο κι είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά την πάλη μας.

Στην αγωνιστική μας συγκέντρωση προσκαλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους, τους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, όλους με όσους έχουμε κοινά προβλήματα, συμφέροντα και αιτήματα, καθώς δεχόμαστε την ίδια σφοδρή επίθεση από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται.


Τα αιτήματα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων

·         Φορολογία σε κάθε πραγματικό εισόδημα, κατάργηση των τεκμηρίων. Αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα 12.000 ευρώ, προσαυξημένο με 3.000 ευρώ για κάθε παιδί.

·         Κατάργηση των αυξήσεων στις ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΓΑ.

·         Κατάργηση όλων των άμεσων και έμμεσων περιορισμών της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής που επιβάλλει η νέα ΚΑΠ 2014 - 2020 της ΕΕ.

·         Αφορολόγητο πετρέλαιο, όπως στους εφοπλιστές.

·         Κατώτατες εγγυημένες τιμές για τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα, που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν εισόδημα για επιβίωση και συνέχιση της αγροτικής δραστηριότητας

·         Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος από τις καταστροφές στην παραγωγή και στο αγροτοκτηνοτροφικό κεφάλαιο, καθώς και από το εμπάργκο στη Ρωσία.

Επίσης παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:

-         Στο διαχωρισμό σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και μη

-         Στη μη έγκαιρη εκτίμηση των ζημιών από τον ΕΛΓΑ

-         Στα γενικότερα προβλήματα που μας οδηγούν στη φτώχεια και το ξεκλήρισμα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας:

Περκουλίδης Γιάννης πρόεδρος 6979675581
 
Παπασιμόπουλος Δημήτρης αντιπρόεδρος: 6975729481

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου