Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ : ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ !!! [ video ]



Η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας φαίνεται να δωροδοκεί παιδιά για να συμμετάσχουν σε βίαιες διαδηλώσεις  σύμφωνα με βίντεο που καταγράφηκε από το teleSUR την Τετάρτη.

Σε σειρά συνεντεύξεων, τα παιδιά αποκάλυψαν πως τους έχουν προσφερθεί χρήματα, παπούτσια, ρούχα και καραμέλες για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην κυβέρνηση Μαδούρο.




Το βίντεο υποστηρίζει ότι τα παιδιά διακινδυνεύουν τη ζωή τους σε εξαιρετικά επικίνδυνες διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης της Βενεζουέλας για μερικές καραμέλες.

Ένας ανήλικος αναφέρει πως τους προσφέρουν «ρούχα, χρήματα, παπούτσια, καραμέλες, τα πάντα» για να βοηθήσουν να «περάσουν» στις πορείες βενζίνη, πέτρες ή κοκτέηλ μολότοφ.

 

«Σε μια μέρα μπορώ να βγάλω μέχρι και 50.000 μπoλιβάρες» λέει ένα άλλο παιδί. Όταν ρωτήθηκε αν ήταν η αντιπολίτευση ή οι Τσαβίστας που τον πληρώνουν, το παιδί απάντησε «κάποιος γνωστός από την αντιπολίτευση».

Τα κυρίαρχα μέσα απεικονίζουν τους ανήλικους αυτούς ως «παιδιά της αντίστασης», παρά τα αποδεικτικά στοιχεία ότι έχουν δωροδοκηθεί από την δεξιά αντιπολίτευση και χρησιμοποιούνται ως αναλώσιμοι στρατιώτες.



Ο πρόεδρος Μαδούρο καταδίκασε την αντιπολίτευση για την δωροδοκία και την παρουσία παιδιών στις βίαιες αντικυβερνητικές εκστρατείες τους.
  Οι νεκροί από τις διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης που ξεκίνησαν τον Απρίλιο, είναι πάνω από 70 και τουλάχιστον τέσσερις από αυτούς ήταν ανήλικοι.
  Πηγή: teleSUR

Μετάφραση: Αλεξάνδρα Ζουμπαταίου     

                                                                                                                                                                                                  
info-war 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου