Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Άκου ταξικό παρτάλι

Είτε εργάζεσαι σε γραφείο, είτε εργάζεσαι στο γιαπί, είτε είσαι εργάτης γης, αυτό που σε διαφοροποιεί ταξικά είναι η σχέση σου με την παραγωγή. Αν είσαι μισθωτός, είτε κοστούμι φοράς είτε φόρμα εργασίας, και δεν είσαι αφεντικό, ανήκεις στην εργατική τάξη.
Όνομα: Όλα.

Ηλικία: Όλες.

Οικογενειακή κατάσταση: Ελεύθερος, έγγαμος, με παιδιά, χωρίς παιδιά.

Επάγγελμα: Δολοφονημένοι εργάτες/τριες.

Άκου ταξικό παρτάλι

Την επιλογή σου να γίνεις δωρητής οργάνων του αστικού πολιτεύματος φερέφωνο της εξουσίας, δεν θα την περάσεις για φυσιολογική ανθρώπινη εξέλιξη.


Άκου ταξικό παρτάλι

Είτε εργάζεσαι σε γραφείο, είτε εργάζεσαι στο γιαπί, είτε είσαι εργάτης γης, αυτό που σε διαφοροποιεί ταξικά είναι η σχέση σου με την παραγωγή. Αν είσαι μισθωτός, είτε κοστούμι φοράς είτε φόρμα εργασίας, και δεν είσαι  αφεντικό, ανήκεις στην εργατική τάξη.

Άκου ταξικό παρτάλι

Να στέκεσαι απέναντι στις διεκδικήσεις της τάξης σου, να χλευάζεις τον αγώνα τους δεν σε κάνει έξυπνο ούτε δημοφιλή. Ταξικός προδότης είσαι.

Άκου ταξικό παρτάλι

Ανάμεσα στις ατάκες και τις μαντινάδες του πολιτικού προσωπικού που διαβάζεις και αναπαράγεις εξυπνακίστικα δίπλα σου αυξάνονται τα «εργατικά ατυχήματα». Μόλις φέτος αύξηση 15% περισσότερα το α’ τρίμηνο του 2017. Βρίσκεις ότι δεν σε αφορά και το προσπερνάς. Να δεις τι σου ΄χω για μετά… λέει ένα άσμα.

Άκου ταξικό παρτάλι. 

«Θα ‘θελα λίγο δυναμίτη, θα ‘θελα μιαν έκρηξη που να σκορπίσει το χειρότερο θάνατο στα βολέματά σας» έγραφε ο Καρούζος.

Και στην συνενοχή σας θα συμπλήρωνα εγώ.

katiousa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου