Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

H χοληστερίνη είναι ελληνική



“Μπάρμπεκιου πάρτυ” κατά των μουσουλμάνων μεταναστών οργανώνει η “Ένωση Μακεδόνων”

Εσείς το ξέρατε ότι ο ρατσισμός περνάει από το στομάχι; Αυτό τουλάχιστον σκέφτηκαν οι Παυλομελάδες από τα Λιντλ “Ενωμένοι Μακεδόνες” κι αφού είδαν κι απόειδαν ότι δεν πουλάνε πια ελληνόψυχα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, αποφάσισαν αφενός
να εντάξουν φαγοπότι στο πρόγραμμα, αφετέρου να στραφούν σε ένα πιο πιασάρικο θέμα των ημερών, αυτό του προσφυγικού-μεταναστευτικού.

Έτσι λοιπόν the place to be για την επόμενη Κυριακή είναι τα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όπου οι υπερασπιστές των πατρογονικών αξιών της μπριζόλας και του λουκάνικου θα δώσουν καίριο χτύπημα στα “διεθνιστικά σενάρια” (sic) που απεργάζονται τον “εποικισμό και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης”.

Ζωσμένοι με νταμιτζάνες τσίπουρο και κρασιού, οι πατριώτες θα διατρανώσουν πως σε τούτα εδώ τα χώματα κακό χαλάλ δεν πιάνει:

«Εμείς οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σε αντίθεση με τις ΜΚΟ, θα υποστηρίζουμε ΠΑΝΤΟΤΕ τις τοπικές Ελληνικές κοινωνίες που αντιστέκονται! Απέναντι στον διεθνιστικό και ισλαμικό λαθροεποικισμό της πατρίδας μας και της Ευρώπης…απαντάμε με … άφθονο χοιρινό κρέας, με άθφονο αλκόολ, με άφθονο τρολάρισμα και αγωνιστική δράση!» προσθέτει.
«Γιατί στην τελική…η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!»

Το καλύτερο σε όλο αυτό το σκεπτικό είναι αφενός ότι οι μουσουλμάνοι συλλήβδην δεν πίνουν ποτέ, αφετέρου ότι βλέποντας χοιρινό και μυρίζοντας οινόπνευμα αντιδρούν όπως τα βαμπίρ μπροστά σε μια αρμαθιά σκόρδα. Πάντως τα λαμπρά μυαλιά που συνέλαβαν αυτό το σατανικό σχέδιο ανακοπής των προσφυγικών ροών στην πραγματικότητα απλά αντέγραψαν άλλες μεγαλοφυΐες στη Γαλλία, πράγμα καθόλου μεμπτό φυσικά, αφού μόνο οι ατάλαντοι μιμούνται, ενώ οι ταλαντούχοι αντιγράφουν. Ευελπιστούμε το event να περιλαμβάνει κι άλλα στοιχεία της παράδοσης μας που απειλούνται, όπως τα πατροπαράδοτα βαυαρικής εισαγωγής κλαρίνα και η αρβανίτικης καταγωγής φουστανέλλα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου