Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

«Απογειώνεται» η «στρατηγική συνεργασία» με το κράτος-δολοφόνο



  Πηγή: Eurokinissi

Η ενδυνάμωση της ούτως ή άλλως ιδιαίτερα αναβαθμισμένης τα τελευταία χρόνια «στρατηγικής συνεργασίας» της Ελλάδας με το κράτος-δολοφόνο βρίσκεται στο επίκεντρο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Ισραήλ ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, σε μια περίοδο που χοντραίνει το «παιχνίδι» στην περιοχή της Αν. Μεσογείου και «τρέχουν» οι αμερικανοΝΑΤΟικές διευθετήσεις. 

Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπ. Νετανιάχου, συζητήθηκαν η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας, ο αγωγός «East Med» και η συνεργασία σε μια σειρά άλλους τομείς για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από τους επιχειρηματικούς ομίλους. Επίσης, συμφωνήθηκε ότι από την 1η Αυγούστου θα μπορούν να επισκεφθούν την Ελλάδα Ισραηλινοί τουρίστες.


Ο Κυρ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην επιθετική συμπεριφορά της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, η οποία «αποτελεί απειλή για την περιφερειακή σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή». Υπερασπιζόμενος τις διάφορες μορφές τριμερούς συνεργασίας που έχει αναπτύξει η ελληνική αστική τάξη, στη βάση και των επικίνδυνων αμερικανοΝΑΤΟικών σχεδίων, δήλωσε πως «εμείς πάντα θα επιδιώκουμε την ειρήνη, με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο» και πρόσθεσε πως «έτσι ακριβώς έκανε η χώρα στην υπογραφή της ΑΟΖ με την Ιταλία πριν μερικές ημέρες». 

Από την πλευρά του, ο Μπ. Νετανιάχου δήλωσε πως «το πιο σημαντικό ζήτημα που συζητήθηκε» είναι το μήκος του αγωγού «East Med». 

902gr

2 σχόλια:

  1. Ρωτήστε τον Κοπανιστό να ρωτήσει τον Ισαηλινό που έχει τρομερά προβλήματα με την δικαιωσύνη γιατί το "Κράτος Ισραήλ*" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ;;;



    *Το μοναδικό Κράτος στον Κόσμο που δεν έχει σύνορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ: Μήπως θέλει ο Κοπανιστός να κάνει σύν τοις άλλοις και την αποικία μας χωρίς σύνορα αλά Ισραήλ;; Εκεί οδεύουν οι σκέψεις μου προς χαρά του Μεμέτη γείτονα μας!

      Διαγραφή