Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Λάρισα: Κινητοποίηση στην 110 Πτέρυγα Μάχης - Έξω οι βάσεις και το ΝΑΤΟ (ΦΩΤΟ)



Αιφνιδιαστική κινητοποίηση στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, πραγματοποίησε τμήμα κατασκηνωτών που συμμετέχει στο 29ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ.

«Οι ιμπεριαλιστές τη γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν», «Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουν δουλειά» τα συνθήματα που φώναξαν οι διαδηλωτές στη μαχητική αυτή παρέμβαση.

Διαμαρτύρονται για τη μετατροπή, και της 110 ΠΜ όπως και όλης της Λάρισας, σε ορμητήριο των φονιάδων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Στην 110 ΠΜ σταθμεύουν τα drones της Αμερικάνικης Πολεμικής Αεροπορίας που επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.


«Έξω οι βάσεις και το ΝΑΤΟ - Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών» έγραφε το πανό με υπογραφή ΚΝΕ, ενώ στο δρόμο μπροστά στην πύλη της αεροπορικής βάσης οι διαδηλωτές έγραψαν με σπρέι το σύνθημα «Έξω το ΝΑΤΟ».

Επίσης στη γέφυρα που οδηγεί στην αεροπορική βάση έγραψαν το σύνθημα «ΝΑΤΟ go home». «Το μήνυμα στάλθηκε. Ας στείλουν ένα drone να το φωτογραφίσει, να το στείλουν στον Πάιατ να το κάνει κορνίζα» τόνισε ο Θοδωρής Κωτσαντής μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία έξω από το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας.





902gr

3 σχόλια:

  1. Ψάξτε να "βρείτε" πώς "έπεσε" το Mirage βγαίνοντας από τα "σύννεφα" και σκοτώθηκε ο πιλότος (το νούμερο 1 του σχηματισμού από 2 Mirage)!!!

    Για βοήθεια Σας: Είναι στο ίδιο "μοτίβο" με τους ελικοπτεράδες στα Ιμια (πάθαν ντελίριο και λουμπάγκο και ...κορονοϊό!)!!!

    Ίσως ρωτήσει κάποιος: Δηλαδή κτυπήθεικε από drone ή τράκαρε με drone;;;

    ΕΓΚΩ ΝΤΕΝ ΝΞΕΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΊΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ αλλά Τους Έχω ΟΛΟΥΣ ΣΙΧΑΘΕΙ (κάτι γλοιώδες παρακαλητές του Βοθροσυστήματος τύπους ψευτοΚΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!)

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ ΣΤΟ ΒΌΛΟ!!

    Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ!!!!

    ΓΙΑΤΙ;;;;

    Στην Γερμανία το 2019 και Συγκεκριμένα στην Βαβαρία και Συγκεκριμένα στο Σταρνμπεργ κοντά στο Μόναχο μια βορειοαφρικανή γυναίκα 34 χρονών έπεσε από το ποδήλατο επειδή ένα σκυλί της επιτέθηκε. Κατά το πέσιμο της ΈΣΠΑΣΕ 3 ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΤΗΣ ΘΩΡΑΚΑ! Στο τοπικό νοσοκομείο έκαναν την σωστή διάγνωση 3 σπασμένα πλευρά!!!

    Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΌΜΩΣ ΕΙΧΕ ΠΟΝΟΥΣ (φυσικό πράγμα) που οι πόνοι όχι μόνο δεν σταματούσαν αλλά μετά σχεδόν 2 εβδομάδες χειροτέρευαν! Οι γιατροί του τοπικού μεγάλου νοσοκομείο του Σταρνμπεργ την καθησύχασαν! Ο άνδρας της συνέχεια ενοχλούσε το νοσοκομείο (δούλευε στον δήμο της πόλης) για τους αβάσταχτους πόνους της γυναίκας του! Οι γιατροί δίναν μόνο ισχυρά παυσήπινα!

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ/ΡΕΖΟΥΜΕ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΘΑΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 45 ΜΕΡΕΣ!!!

    ΠΕΘΑΝΑΙ ΑΠΟ: ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟ ΟΙΔΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗ/ΒΑΡΕΙΑ ΜΟΡΦΗΣ Rippenfelentzündung. ΈΤΣΙ ΔΙΑΓΝΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΨΙΑ!!!

    ΈΓΙΝΕ ΝΤΌΡΟΣ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!!!

    Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΈΓΙΝΕ ΨΥΧΙΚΟΎ ΡΑΚΟΣ!!!

    Και ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΥΡΟΎΝΙΑ ΤΟΥ 27 ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ;;;

    ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΕΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΚΕ και παρακαλούν τον ... Παυλόπουλο για να μην πάει φυλακή η σφουγγαρίστρια γυναίκα που δήλωσε/πλαστογραφία ότι έβγαλε την έκτη δημοτικού!.....κύριε μπουγαδόπουλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψάξτε την υπόθεση του Σταρνμπεργ όμοια με του παιδιού από τον Βόλο! Μόνο που το παιδί έφαγε το ξύλο της αρκούδας από τα γουρούνια!

    Για ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2109 ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;;;

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΚΕ ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΝ ΤΟΝ... Παυλόπουλο για την σφουγαρίστρια με "πλαστό" απολυτήριο δημοτικού αλλά και να κάνουν ΜΟΝΟΝ ΤΥΠΙΚΉ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΜΕ.... "ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ" dt... ότι πριν έναν και μήνα έφαγε άγριο ξύλο με σημαντικές εσωτερικές σωματικές βλάβες και ιδιαίτερα ΠΟΛΛΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΑ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΓΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή