Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Η ανιστόρητη θεωρία της ΕΕ των δύο άκρων...

 

Της Κάλι Καρά

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι: Τα θρασίμια του ναζισμού κατέθεσαν τα τελευταία νομικά όπλα προκειμένου να μειώσουν αλλά και να απομακρύνουν το ενδεχόμενο φυλάκισης τους.

Ειδικότερα, ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, υποστηρίζει διά του συνηγόρου ότι πρέπει να του χορηγηθούν ελαφρυντικά καθώς είναι αφοσιωμένος οικογενειάρχης που έχει παράξει έργο.

Ο πρώην υπαρχηγός της εγκληματικής συμμορίας των νεοναζί, Ηλίας Κασιδιάρης, ζητά ελαφρυντικά ως παρεξηγημένο πρόσωπο, φορτωμένο με αρνητική προβολή.

Ο χρυσαυγίτης δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, κατά τους δικηγόρους δεν είναι τίποτα άλλο από ένας εργατικός διανομέας και άνθρωπος του μόχθου. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι μέσα στη φυλακή και ήταν… Παναγίτσα.

Ο… φιλόζωος και πιστός χριστιανός Γιάννης Λαγός ζητά να του αναγνωριστούν επίσης ελαφρυντικά. Δήλωσε μάλιστα δια του δικηγόρου του ότι με τις τόσες αγαθοεργίες πρέπει να του αναγνωριστεί όχι μόνο ο σύννομος αλλά ο έντιμος βίος. Παράλληλα, ο νεοναζί ευρωβουλευτής από τις Βρυξέλλες δήλωσε προκλητικά πως τη Δευτέρα θα είναι στο δικαστήριο, εάν βέβαια δεν βγει θετικό το τεστ του κορονοϊού.

Ο επίσης φιλόζωος και παντρεμένος δυο φορές με την ίδια γυναίκα, Νίκος Μίχος, φαίνεται πως έχει ξεχάσει την εποχή που πρωτοστατούσε στην κεφαλή των νεοναζιστικών ταγμάτων εφόδου και ζητά πλήθος ελαφρυντικών, δηλώνοντας μάλιστα ειλικρινή μετάνοια.

Ο Γιώργος Γερμενής, αιτείται ελαφρυντικά επικαλούμενος το γεγονός ότι η δίκη για τις εγκληματικές του πράξεις του στέρησε τη διεθνή καριέρα στη μουσική.

Ο Μπούκουρας «δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο από πίτσες κι πεϊνιρλί. Έχει το Mr. Peinirli στην Κόρινθο απέναντι από τα Δικαστήρια και με αυτό ζει την οικογένειά του».

«Σε ό,τι αφορά στον εαυτό μου, δε ζητώ κανένα ελαφρυντικό από το δικαστήριό σας» «(...) αγωνιζόμαστε για να ξημερώσουν στη χώρα μας καλύτερες μέρες χωρίς πείνα και πόλεμο. Για το σκοπό αυτό αγωνιζόμαστε και όταν χρειαστεί θυσιάζουμε και τη ζωή μας», είπε ο Μπελογιάννης στο δικαστήριο.

Εκείνο το πρωτομαγιάτικο πρωινό του 1944, ο Ναπολέων Σουκατζίδης, ήταν ανάμεσα στους 200 κομμουνιστές που θα εκτελούνταν στην Καισαριανή.Ο Γερμανός αξιωματικός έκανε στον Σουκατζίδη μια από τις πιο ανήθικες προτάσεις που μπορούσε να κάνει. «Να γλιτώσεις εσύ και να πεθάνει κάποιος άλλος στη θέση σου». Ο Σουκατζίδης κοίταξε στα μάτια τον αξιωματικό των SS και υπέγραψε φαρδιά - πλατιά με το αίμα του μια από τις τραγικότερες στιγμές της ελληνικής αντίστασης απέναντι στους κατακτητές.

Oι εξελίξεις με την εγκληματική συμμορία της «Χρυσής Αυγής» αποδεικνύουν πόσο επικίνδυνη είναι η ανιστόρητη εξίσωση του φασισμού-ναζισμού με τον κομμουνισμό, η χυδαία θεωρία των «δύο άκρων», γιατί αθωώνει και θρέφει το φασισμό, επιχειρώντας να ταυτίσει την εγκληματική ναζιστική δράση με τους αγώνες του εργατικού - λαϊκού κινήματος.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου