Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

“Δεν υπάρχει σωτηρία…” – Ο Άδωνις αγανακτεί με τις σημερινές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ

 


Όντως, κ. Γεωργιάδη, δεν υπάρχει καμία σωτηρία χωρίς επίταξη των δομών του ιδιωτικού τομέα, και με ασυλία για τους κλινικάρχες και τα κέρδη τους

Το ΕΣΥ έχει περάσει προ πολλού τα όριά του, η κατάσταση βρίσκεται στο και πέντε, οι κλινικάρχες και τα κέρδη τους απολαμβάνουν μια ιδιότυπη ασυλία και η κυβέρνηση νίπτει προκλητικά τα χέρια της και λέει πως δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνει.

Και όμως, υπάρχει. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει την τελευταία πινελιά, αγανακτώντας με την είδηση για τις σημερινές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, έξω από το υπουργείο Υγείας και μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια, με κύριο και βασικό αίτημα την επίταξη των δομών του ιδιωτικού τομέα.

 

Δεν υπάρχει σωτηρία..
EFSYN
@EFSYNTAKTON
Το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκεντρώσεις αύριο το απόγευμα έξω από το υπουργείο Υγείας και μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια efsyn.gr/ellada/koinoni
722
378
Copy link to Tweet

-Δεν υπάρχει σωτηρία, μας λέει ο Άδωνις…

Σε αυτό μπορεί και να συμφωνήσουμε κ. υπουργέ. Όταν δεκάδες ασθενείς παραμένουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, όταν τα ασθενοφόρα κάνουν ουρά μεταφέροντας ασθενείς στα νοσοκομεία, όταν η κυβέρνηση δεν παίρνει κανένα μέτρο ουσιαστικής προστασίας, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν πολυτελή νοσοκομεία, με δομές και εκπαιδευμένο προσωπικό, που παραμένουν άδεια και αναξιοποίητα, τότε δεν υπάρχει καμία σωτηρία.

Επειδή εσείς το επιλέγετε συνειδητά, με πολιτικό και ταξικό κριτήριο. Και όχι γιατί δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου