Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ Στο πλευρό των πληγέντων καθημερινά το ΚΚΕ Facebook logo

 

 

Καθημερινή είναι η παρουσία στελεχών, μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στις περιοχές, που πλήττονται από τις πυρκαγιές, που καταστρέφουν εδώ και μέρες, εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους και αγροτικών καλλιεργειών, χιλιάδες σπίτια και άλλες εγκαταστάσεις. Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους κατοίκους των Δήμων και των χωριών, που πλήττονται εκφράζοντας την στήριξη και τη συμπαράστασή τους, απαιτώντας την ενίσχυση της πυρόσβεσης αλλά και συμμετέχοντας σε αυτή.

Σήμερα, Πέμπτη 12 Αυγούστου και στις 10 π.μ. κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Παρασκευά μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς και Ευβοιας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Μαντούδι, ενώ στις 7 μ.μ. κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ θα βρεθεί στη Λίμνη.

Εκδήλωση - συζήτηση διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ σήμερα, Πέμπτη 12 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα, στο Πάρκο Νεράιδας στο Καρπενήσι, με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Στερεάς Ελλάδας.

Χθες, στην πολύπαθη Εύβοια επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ, στα καμένα χωριά της Ηλείας βρέθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Αρβανιτάκη μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και στην Αρκαδία περιόδευσε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μεντρέκα μέλος της ΚΕ του Κόμματος. 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου