Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

«ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ;»



 Θα γίνει του Σύριζα!

Ο ένας (Λαζόπουλος) κάνει τον ηθοποιό και ο άλλος (Τσίπας) θα το παίζει χαρούμενος θεατής. 


ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ;»

Ο Τσίπρας με την Περιστέρα, το μισό υπουργικό και η Γιάννα Αγγελοπούλου πήγαν να δουν Λαζόπουλο [εικόνες]

Ο Τσίπρας με την Περιστέρα, το μισό υπουργικό και η Γιάννα Αγγελοπούλου πήγαν να δουν Λαζόπουλο [εικόνες]
Το μισό υπουργικό συμβούλιο, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό, η Γιάννα Αγγελοπούλου, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, πολιτικοί και επώνυμοι βρέθηκαν στη θεατρική πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου.
Επρόκειτο για μια παράσταση του νέου έργου του Λαζόπουλου «Θεέ μου, τι σου κάναμε;», στο θέατρο «Γκλόρια», ειδικά για τους «υψηλούς προσκεκλημένους».
Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης με τη σύζυγό του.
Επίσης, παρόντες ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης, η Ελένη Μενεγάκη με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.












Το νέο θεατρικό έργο του Λάκη Λαζόπουλου αποτελεί μία θεατρική μεταφορά της γαλλικής κομεντί «Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?» του Philippe de Chauveron. Η υπόθεση του έργου αφορά τα προβλήματα και τις ανατροπές που δημιουργούνται μέσα σε μία οικογένεια όταν οι τέσσερις κόρες τους αποφασίζουν να παντρευτούν ανθρώπους από διαφορετικές εθνικότητες και θρησκείες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου