Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Καταγγέλλει τη μετατροπή του λιμανιού Θεσσαλονίκης σε ορμητήριο των ΑμερικανοΝΑΤΟικών



Τη μετατροπή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης σε βάση υποδοχής στρατιωτικού υλικού των ΗΠΑ καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μέρες 1999 θυμίζει αυτές τις μέρες το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με τα ''πήγαινε - έλα'' των αμερικανικών ελικοπτέρων και άλλου εξοπλισμού μέσα στις εγκαταστάσεις του λιμανιού.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού πήρε το παράσημο του ''γεωπολιτικού μεντεσέ'' και του ''καλύτερου προτιμώμενου εταίρου'' από τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ιδρώνει καθημερινά για να αποδείξει ότι το αξίζει.

Και αξίζει ακόμα περισσότερη επιβράβευση: Σαν το καλύτερο βαποράκι των ΗΠΑ στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή.


Επιβεβαιώνεται μέσα από αυτές τις κινήσεις ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέχεια των προηγούμενων κυβερνήσεων, μετατρέπει τη χώρα μας σε μία μεγάλη βάση των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, σε ένα ορμητήριο πολέμων και επεμβάσεων. Με δική τους ευθύνη εμπλέκουν τη χώρα μας και το λαό της ακόμα βαθύτερα στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΑμερικανοΝΑΤΟικών εταίρων τους, φυλακίζουν και άλλους λαούς στο μαντρί του ΝΑΤΟ.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την ανάγκη που υπάρχει για την προστασία της ασφάλειας του ελληνικού λαού και των συνόρων της χώρας; Η πείρα αποδεικνύει ότι ΝΑΤΟ - ΕΕ δεν μπορούν να εγγυηθούν τα σύνορα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας. Αντίθετα, αποτελούν παράγοντες αποσταθεροποίησης, θερμών πολεμικών επεισοδίων.

Τη ''σταθερότητα'' και την ''ασφάλεια'' του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ την έχουν νιώσει στο πετσί τους καλά οι λαοί της πρώην Γιουγκοσλαβίας, της Συρίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν και της Λιβύης.

Οι ανταγωνισμοί που συνεχώς μεγαλώνουν ανάμεσα σε ισχυρές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις δεν μπορεί παρά να δημιουργούν ανησυχία στο λαό και τη νεολαία της χώρας μας.

Γι' αυτό και χρειάζεται να σημάνει ξεσηκωμός απ' το λαό και τη νεολαία. Να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Να μη χρησιμοποιηθεί η Ελλάδα ως ορμητήριο των ιμπεριαλιστών. Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες βάσεις στην Ελλάδα. Να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων. Να δυναμώσει η πάλη για την αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Να μη μετατραπεί το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε χώρος επισκευής και προετοιμασίας ελικοπτέρων. Να δυναμώσει η κοινή πάλη και αλληλεγγύη των λαών ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και το σύστημα που τον γεννά.

Η Κομματική Οργάνωση Κ. Μακεδονίας καλεί όλα τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους φίλους και συνεργαζόμενους, σε ετοιμότητα και εγρήγορση για την υπεράσπιση της ειρήνης, της κυριαρχίας, των δικαιωμάτων και της ευημερίας του ελληνικού λαού.
Καλούμε όλους τους φορείς της Θεσσαλονίκης να καταδικάσουν τη μετατροπή του λιμανιού σε νέο ορμητήριο των ΑμερικανοΝΑΤΟικών».

902.gr

1 σχόλιο:


  1. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ-ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ 11-2-1979 Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ/ΙΡΑΝ!!!


    Καλημέρα!

    Θυμίζουμε μόνο ότι όταν οι Φοιτητές "Μπλόκαραν" τους Σιαΐτες Γιάνκιδες ο "Διαμεσολαβητής" των Δημοκρατικών των ΗΠΑ είτανε ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ... MATTHEW NIMETZ!!!

    Οι Πέρσες/Ιρανοί ΤΩΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΞΩ... ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ Ελίτ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΩΝ ΛΑΟ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟ ΚΑΙ ... ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ!!!

    Και για να δείξουν ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ/ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΌΧΙ ΟΙ ΓΙΑΝΚΙΔΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΗΙΣ ο Ρήγκαν για να του Παραδώσουν τα Τσογλάνια Τους!!! Και παράλληλα Του Δείξαν ότι "μιλούν ίσοι προς ίσους και δεν φοβώοντε"!!!

    Οι ΠΕΡΣΕΣ ΜΑΘΑΝ ΕΜΕΙΣ;;;

    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ MATTHEW NIMETZ ΣΤΑ ΟΠΑΛΑ-ΟΠΑΛΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ/ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΛΑΚΕΔΟΑΛΗΤΩΝ "ΜΑΣ"!!!

    ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ/ΙΡΑΝΟΥΣ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΧΟΜΕΪΝΗ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΌΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ/ΙΡΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ... ΜΑΘΑΜΕ!!!

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΩΟΝΤΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ/ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΩΟΝΤΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΛΗΤΕΣ;;;


    ΑπάντησηΔιαγραφή