Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΙΛΙΟΥ Καταγγέλλει τον δήμαρχο ότι ζητά «δήλωση συμμόρφωσης»



«Δήλωση συμμόρφωσης» ζητάει ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων την προεκλογική περίοδο, όπως καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιλίου.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της, στην αίτηση που συμπληρώνουν τα κόμματα και οι παρατάξεις για παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων κατά την προεκλογική περίοδο, ο δήμαρχος ζητάει να δηλώσουν τα κόμματα και οι παρατάξεις ότι δεν θα κολλήσουν αφίσες ή πανό που θα προπαγανδίζουν την εκδήλωση, για την οποία ζητείται η αίθουσα.

Στην ανακοίνωσή της, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιλίου αναφέρει:


«Ο κ. Ζενέτος για άλλη μια φορά θέλει να επιβάλει τους όρους του στην προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων και των παρατάξεων.

Συμπαραστάτης του σε αυτή την αλαζονική και επικίνδυνη συμπεριφορά, έχει τον νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που απαγορεύει την αφισοκόλληση και την ανάρτηση πανό, αφαιρώντας το δικαίωμα της ενημέρωσης του λαού, καθώς η ίδια η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου έχουν τη στήριξη μεγάλων μονοπωλιακών μονάδων του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου. Τα περί προστασίας του περιβάλλοντος ακούγονται ειρωνικά, όταν υπάρχει το αίσχος της χωματερής στα Άνω Λιόσια και αλλού.

Ο κ. Ζενέτος δυστυχώς πατάει και στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο δημοτικό συμβούλιο Ιλίου, όπου μόνο η "Λαϊκή Συσπείρωση" καταψήφισε, ενώ ψήφισαν "λευκό" η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Κάβουρα και το "Ασυμβίβαστο Ίλιο" με τον κ. Κουτσιανά.

Σε όλους απαντάμε, ότι το ΚΚΕ δεν θα υποβάλει ποτέ τέτοια δήλωση και θα κάνει τα πάντα για να μην περάσει η φίμωση του λαϊκού κινήματος».

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου