Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Σχέδιο αυτοί; Σχέδιο και εμείς!



Του Αεροπεζοναύτη

Τι είχαμε, τι χάσαμε...

Έτσι και αλλιώς τα σκληρά μέτρα σε βάρος του λαού τα ψηφίσανε από κοινού στη Βουλή και τα υλοποιούν ως κυβέρνηση από κοινού ή με τους δορυφόρους τους.

Εντολές των εταίρων τους στην ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ εκτελούν χωρίς αναστολές.

Έτσι και αλλιώς αυτό είναι το αναντικατάστατο σχέδιο, πολιτικό, οικονομικό, στρατιωτικό δόγμα των καπιταλιστών, να πληρώνουν το μάρμαρο πάντα οι εργαζόμενοι.

Τσιμουδιά δεν βγάζουν για το ότι ο διορισμένος και αναντικατάστατος, παρά μόνο από την ΕΕ, αρχιεισπράκτορας, ΑΔΑΕ, έκανε και κάνει μέχρι σήμερα σαφάρι μαζεύοντας μέσα σε 4 χρόνια 5.000.000.000 ευρώ, χωρίς καμία προειδοποίηση κατασχέσεων λογαριασμών, φτάνοντας να αρπάζουν την κατάθεση της σύνταξης, ακόμη και των επιδομάτων του ΟΑΕΔ των ανέργων!!!


Αυτό το σχέδιο με χίλιους τρόπους θα συνεχίσουν να το υλοποιούν και οι τρεις (ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ), είναι αποφάσεις των εταίρων, εκεί που λημεριάζουν οι Τσίπρας και Μητσοτάκης και ακολουθεί και το ΚΙΝΑΛ.

Αυτό το σχέδιο έγινε πράξη, θα συνεχιστεί, είναι ενεργό και αναντικατάστατο, γιατί αυτό κλείδωσε στην ΕΕ, στο ΔΝΤ, στην ΕΚΤ, για να φέρει κέρδη στους λίγους και τα κλειδιά τα έχουν στην ΕΕ.

Ας απαντήσουν οι ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΚΙΝΑΛ:

Μπορούν να αλλάξουν την πολιτική της ΑΔΑΕ;

Σας λέμε όχι, δεν μπορούν!

Δεν μπορούν, γιατί η ΕΕ, η ΕΚΤ, το ΔΝΤ κλειδώνει το έργο της μέσα από κυβερνητικές αποφάσεις στα εθνικά κοινοβούλια (βλέπε μνημόνια και εφαρμοστικοί νόμοι μέχρι το 2060)!

Λοιπόν, ποιο σχέδιο έχουν;

Ένα κοινό σχέδιο έχουν, με παραλλαγές στη φοροεπιδρομή, στην αλλαγή εργασιακών σχέσεων και εκατοντάδες εφαρμοστικούς νόμους. Αυτό το σχέδιο έχουν.

Θέλουν τη διασφάλιση του κέρδους των λίγων, της «μειοψηφίας», μεταφέροντας τον ιδρώτα της «πλειοψηφίας», μέσω της βαριάς φορολογίας, που ξεπερνά το 85% των εισοδημάτων των εργαζομένων, στο μεγάλο κεφάλαιο, με πρόσχημα την ανάπτυξη, τις θέσεις εργασίας.

Είναι αυταπάτη να πιστεύει κάποιος σοβαρός άνθρωπος ότι αυτοί οι «yes men» (ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΚΙΝΑΛ κλπ.), που μόνο υποκλίνονται στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, θα έρθουν απέναντι στις επιθυμίες των ολίγων.

Αρμονικό σχέδιο της πλουτοκρατίας είναι το σχέδιο που έχουν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ. Πολυεπίπεδο, επικίνδυνο και αυταρχικό για τους εργαζόμενους.

Στο πεδίο της εθνικής κυριαρχίας δεν υπάρχει σχέδιο. Το όποιο σχέδιο εντάσσεται στους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην περιοχή και στις μαύρες εμπλοκές της χώρας που φαίνονται να έρχονται.

Η προίκα της νέας τετραετίας του «δικομματισμού» είναι οι δεκάδες βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα, η συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων σε εκατοντάδες ασκήσεις του ΝΑΤΟ, από την Αλεξανδρούπολη έως τη Θάλασσα της Βαλτικής, στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο.

Σε αυτό το σχέδιο, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ έχουν πάρει θέση.

Είναι για τα καλά χωμένοι στα παιχνίδι, παίζουν με τη φωτιά, έτοιμοι να σύρουν ανενδοίαστα το λαό σε πολεμική εμπλοκή και αιματοχυσία.

Στις 7 Ιούλη ο λαός και οι εργαζόμενοι να ξεδιπλώσουν τα δικά τους σχέδια.

Να αντιτάξουν τον δικό τους πολυμέτωπο αγώνα και για το συμφέρον τους!

Ο λαός έχει και σχέδιο και δύναμη, αρκεί να βγει στο προσκήνιο.
Πρώτο όπλο, η οργάνωση των αγώνων για το αυτονόητο της ζωής.

Η συντονισμένη πάλη ανακοπής της επίθεσης στα λαϊκά συμφέροντα, στα νοικοκυριά, στους εργασιακούς χώρους, στην Υγεία, στην Κοινωνική Πρόνοια, στον Αθλητισμό, σε κάθε χώρο όπου αγκομαχεί να ζήσει η εργατική τάξη και τα παιδιά της.

Να αντιτάξει τη συμμαχία των κοινωνικών δυνάμεων, με σχέδιο και πολιτικό προσανατολισμό, στη δημιουργία μετώπου ανατροπής του καπιταλισμού και τη δημιουργία του νέου σοσιαλιστικού κόσμου.

Αυτά μαζί με την αναγκαία προϋπόθεση, την ισχυροποίηση του ΚΚΕ.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι μέρος του σχεδίου σου!

Τόλμησέ το!

Αυτό είναι το δικό μας σχέδιο.

Ξεδιπλώνεται παντού, σε κάθε σπίτι και χώρο δουλειάς.

Είναι το δικό μας σχέδιο για να ζει μόνο ο λαός καλά!

Είναι το δικό μας σχέδιο που οδηγεί στο σοσιαλισμό!

Τη Λαϊκή Εξουσία, χωρίς μειοψηφίες και πλειοψηφίες,
χωρίς πλούσιους και φτωχούς, πολλούς και λίγους, παρά μόνο ίσους.

Αυτό το σχέδιο έχει δυο υπογραφές.

Τις υπογραφές και τις σφραγίδες του λαού και του ΚΚΕ.

Βαδίζουμε μαζί για ένα δυνατό ΚΚΕ.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου