Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη




Σάββατο 24/08/2019 - 17:08
45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)


Σε πνεύμα ενθουσιασμού, μαχητικότητας και εθελοντικής προσφοράς ξεκίνησε η πρώτη μέρα των εργασιών προετοιμασίας του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη. Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, μπήκαν στο χώρο του πρώην Στρατοπέδου «Παύλου Μελά», ώστε να χτίσουν την κόκκινη πολιτεία που θα φιλοξενήσει τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ στις 12 - 13 - 14 Σεπτέμβρη.


Οι εργασίες ξεκίνησαν με καθαριότητες στο χώρο, ο οποίος για άλλη μια φορά εμφάνισε σημάδια εγκατάλειψης, με ευθύνη των δημοτικών αρχών και των κυβερνήσεων. Η πραγματοποίηση του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» τα τελευταία χρόνια σε αυτόν το χώρο είναι μοχλός για την αξιοποίησή του όλο το χρόνο, ως πάρκο απαραίτητο για το λαό της περιοχής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τεχνικές κατασκευές, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Ταυτόχρονα, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ έχουν μπει με όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη για να φτάσει το μήνυμα του Φεστιβάλ σε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους, με εξορμήσεις και αφισοκόλληση στους δρόμους της πόλης. Ξεχωρίζει η άμιλλα που έχει προκηρυχθεί μεταξύ των Οργανώσεων, για την πλατιά διακίνηση του εισιτηρίου και την επιτυχία του Φεστιβάλ.

Την Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου για την ιστορική και πολιτική σημασία του πρώην Στρατοπέδου «Παύλου Μελά», το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως χώρος φυλακών και εκτελέσεων, καθώς και για το περιεχόμενο και τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου