Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

«Χωρίς καμία αιδώ, η υπουργός βγάζει λάδι το ναζισμό και το φασισμό» – Απάντηση της ΑΣΕ στην ανιστόρητη υπουργό “Αριστείας” για την 28η Οκτωβρίου



Θυμίζουμε στην κα υπουργό ορισμένες ενοχλητικές για την ίδια και τους άλλους απολογητές του καπιταλισμού “λεπτομέρειες”…

Σχόλιο της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών» (ΑΣΕ), με αφορμή το μήνυμα της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως για την 28η Οκτωβρίου.



2 σχόλια:

  1. Μα ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΛΟΧΕΣ!!!

    Εμείς ΣΑΣ ΤΟ ΧΙΛΙΟΕΙΠΑΜΑΙ: Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ "ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ" ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΜΟΣ δεν χρειάζεται Αγκυλωτούς και τα τοιάδε! Αντιθέτως "φτιάχνει" ομαδούλες όπως Χρυσή Αυγή/Χίτλερ Αντολφ (Χ.Α.) για να θόλωση την ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ! Ο ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΜΟΣ/ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΟΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ... Του ΣΑΤΑΝΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΥΣ)!

    Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΟΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ π.χ. "ΣΥΡΙΖΑ"!

    Ακόμη και η "ΣΗΜΕΡΙΝΗ" .... "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ... "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ"!!!

    Το Πνευματικό Ψυχικό Νοηματικό Επιστημονικό Επίπεδο των ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΏΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ .... ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΤΟΥ .... "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΛΕΞΗ"!!!

    ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΑΙ ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ .... "ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ"!!!

    Ο ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ (ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .... ΑΚΑΘΕΚΤΑ!!!

    .... που και πως τα κατανοώ ΌΛΑ ΑΥΤΑ;;;

    ΑΠΛΑ: ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ"ΚΛΕΜΜΕΝΑ" ΑΠΟ ΕΜΕ τόσο των θεωρητικών Μάρξ και Ενγκελς ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΈΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ!!! ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΤΗ ΛΕΝΙΝ! ΑΥΤΟΣ ΈΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ!!!

    ΕΡΩΤΗΣΗ: Τί στο διάολο κάνει σήμερα η Κουμμουνιστική Αριστερά η Δημοκρατικοπατριωτική Αντίληψη στην Χώρα ΜΑΣ;;;

    ΑΠΑΝΤΩ: ΤΙΠΟΤΑ.... ΤΣΙΠΟΤΣΙ!!!

    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ!!!

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: π.χ. ΛΕΓΩΝΤΑΙ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" και ΌΧΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ή "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"!!!

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ: π.χ. ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ π.χ. Στης Φάμπρικες της Γερμανίας και του Βελγίου της Στοές όταν Τους ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" που συν τοις άλλοις ..... ΔΙΑΒΑΣΤΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΩΝ ΜΑΡΞ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ και σε Εθνικοκρατικό Επίπεδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή