Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Δεν είμαστε μόνοι όλοι μαζί μπορούμε .

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ
Μια σημαντική πρώτη νίκη πέτυχε το κίνημα ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Η απόφαση του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματική τη διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ σε περίπτωση που ο καταναλωτής δεν πληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων. Οι συνεχείς αναδιπλώσεις και υποχωρήσεις της συγκυβέρνησης, κάτω από το βάρος της αντίδρασης του κινήματος των λαϊκών συνελεύσεων, των προσφυγών, της άρνησης πληρωμής του χαρατσιού, δείχνουν την ΔΥΝΑΜΗ της ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. Εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής μας, μέσα από τη λαϊκή μας συνέλευση, αντέδρασαν δυναμικά ενάντια στα χαράτσια, έχοντας ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ!!
Οι εκβιασμοί και οι απειλές της κυβέρνησης για διακοπή του ρεύματος αν δεν πληρωθεί το χαράτσι συνεχίζονται. Με νέα εγκύκλιο μεταφέρει το χαράτσι στην εφορία και μετατρέπει τον έφορο σε «δικαστή» που θα αποφασίζει τις διακοπές, τις δόσεις και τα πρόστιμα. Διαδίδονται και φήμες – εκφοβισμού και τρομοκρατίας - για κατασχέσεις, παρακρατήσεις από μισθούς-συντάξεις ή ακόμα & υπαγωγή του σε ένα ενιαίο φόρο ακινήτων

Όποια όμως μέτρα κι αν πάρουν
ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,
αντίδραση που είναι ο μόνος παράγοντας ανάσχεσης και ανατροπής αυτής της πολιτικής.
Η συγκυβέρνηση των Τραπεζιτών, εντολοδόχος της ΤΡΟΪΚΑΣ (Δ.Ν.Τ., Ε.Ε., Ε.Κ.Τ.), υπογράφοντας τις δανειακές συμβάσεις, ψηφίζοντας μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους, προχωρά στην πλήρη εξαθλίωση του βιοτικού επιπέδου του λαού, στην αποσάρθρωση των κοινωνικών δομών και του παραγωγικού ιστού της χώρας, στον εξευτελισμό της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ. Η αποπληρωμή του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ, ενός χρέους μη βιώσιμου, γίνεται στα χέρια τους όπλο για ολοένα και περισσότερες περικοπές μισθών και συντάξεων, για απολύσεις, για διόγκωση της ανεργίας, για νέες φορολογήσεις, για κλείσιμο νοσοκομείων και σχολείων, για εξαφάνιση των όποιων κοινωνικών παροχών στην υγεία, στην περίθαλψη, στα φάρμακα, στην πρόνοια.
Και ενώ προχωρούν σε αυτά τα μέτρα ανεβάζοντας το χρέος στα ύψη, χαρίζοντας στις τράπεζες άλλα 58 δις για ανακεφαλαιοποίηση, δεν παίρνουν κανένα μέτρο για τους δανειολήπτες που αδυνατούν να αποπληρώσουν στεγαστικά ή καταναλωτικά δάνεια.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ!!!
Αγωνιζόμαστε και απαιτούμε:
  • να καταργηθεί αυτό και κάθε άλλο χαράτσι!
  • να σταματήσει η άγρια φοροληστεία του λαού!
  • να κουρευτούν τα χρέη στις τράπεζες, που αφορούν στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια λαϊκών νοικοκυριών.
  • να μην γίνει καμία κατάσχεση!
  • να σταματήσει η συνεχιζόμενη εξαθλίωση του λαού, η φτωχοποίηση του, οι μαζικές απολύσεις και το φούντωμα της ανεργίας.
Οι αγώνες μας να γίνουν ποτάμι ανατροπής, που θα σαρώσει τα χαράτσια της εξαθλίωσης, κυβερνήσεις, τρόικες και μνημόνια.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ! ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
Με συσπείρωση, αλληλεγγύη και αγώνες διαρκείας, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Λαϊκή Συνέλευση, την Κυριακή 1/4 στις 11 π.μ.
Αίθουσα 4ης Δημ. Κοινότητας
(Λένορμαν & Αλεξανδρείας – πλ. Σωτήρη Πέτρουλα)
πηγη:

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ - ΣΕΠΟΛΙΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου