Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Για την κλοπή που έγινε σε βάρος των Ποντίων της Σοβιετικής Ένωσης πότε θα μιλήσουν;!





Για την κλοπή που έγινε σε βάρος των Ποντίων της Σοβιετικής Ένωσης πότε θα μιλήσουν;!


Αυτοί που μιλάνε για Σταλινικές διώξεις σε βάρος των Ποντίων της Σοβιετικής Ένωσης χωρίς ιστορικά ντοκουμέντα, αυτοί που μιλάνε για εθνικές εκκαθαρίσεις στη Σοβιετική Ένωση παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εφευρίσκοντας ιστορικές πηγές, αυτοί που έφτασαν να λένε πράγματα τα οποία δεν αναφέρονται όχι ως ιστορικά ντοκουμέντα αλλά ούτε ως ανέκδοτα περί διώξεων κομμουνιστών από τον Στάλιν μόνο και μόνο επειδή ήταν Έλληνες, αυτοί όλοι οι λαλίστατοι «παπαγάλοι» που προσπαθούν να καπηλευτούν τον Ποντιακό Ελληνισμό μέσα από αντιδραστικά Μέσα Ενημέρωσης, πότε επιτέλους θα μιλήσουν για κάτι το οποίο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, για κάτι το οποίο έγινε σχετικά πρόσφατα μπροστά στα μάτια μας, για κάτι για το οποίο υπάρχει πληθώρα στοιχείων και ντοκουμέντων, πότε θα μιλήσουν επιτέλους για την κλοπή μέσα σε μια νύχτα του μόχθου των λαών της Σοβιετικής Ένωσης μεταξύ αυτών και των Ποντίων;!


Πότε οι πονηροί που μιλάνε για τις διώξεις του Στάλιν σε βάρος των Ποντίων και άλλων εθνοτήτων θα μιλήσουν για τις «αρπαχτικές» που έγιναν σε βάρος όλων των λαών της Σοβιετικής Ένωσης από κάποιους απατεώνες που ανέτρεψαν τον σοσιαλισμό και μέσα σ’ ένα βράδυ έγιναν επιχειρηματίες με τεράστιες περιουσίες;! Πότε θα μιλήσουν για τους κλεφταράδες που μέσα σε μια νύχτα άρπαξαν την περιουσία των λαών της Σοβιετικής Ένωσης, επομένως και των Ποντίων, που με τόσο κόπο έφτιαξαν δουλεύοντας ολόκληρες δεκαετίες;! Πότε θα μιλήσουν για την μεγάλη αυτή κλοπή και για τους κλεφταράδες που την πραγματοποίησαν;!

Δεν θα μιλήσουν ποτέ τα «παπαγαλάκια» γι’ αυτήν την κλοπή και γι’ αυτούς τους κλεφταράδες γιατί ορισμένοι από αυτούς τους κλεφταράδες είναι που θρέφουν τέτοιου είδους «παπαγαλάκια» για να γράφουν όλες αυτές τις αηδίες για τον Στάλιν και τις διώξεις του σε βάρος των Ποντίων! Εφεύρεση διώξεων των Ποντίων της Σοβιετικής Ένωσης πριν από 80 χρόνια για να ξεχαστούν οι τεράστιες κλοπές σε βάρος και των Ποντίων της Σοβιετικής Ένωσης πριν από 35 χρόνια! Ωραία το πάνε τα «παπαγαλάκια» των κλεφταράδων αλλά, δυστυχώς γι’ αυτούς και για τους χρηματοδότες τους, κάποιοι δεν πρόκειται να ξεχάσουν ο κόσμος να χαλάσει!

Βασίλειος Μιχαήλ Αλεξανδρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου