Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Ισραήλ. Τα ματωμένα αποτυπώματα του κράτους τρομοκράτη





Από atexnos

Γράφει ο Στέλιος Κανάκης //

Η πρέσβειρα του Ισραήλ στην Αθήνα, κα Ιρίτ Μπεν-Αμπα και ο β΄ αντιπρόεδρος του Κ.Ι.Σ. (Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο) Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ, με αφορμή τα δύο σκίτσα που έχω στο παρόν άρθρο, (είναι του Μιχάλη Κουντούρη και κατά την ταπεινή μου γνώμη, του αξίζουν συγχαρητήρια) συγχύστηκαν και βάλθηκαν να ξεπλύνουν τη νέα πράξη από το έγκλημα διαρκείας των κυβερνήσεων τύπου Νετανιάχου και των πραιτωριανών του.

Κι όσο για την κα πρέσβειρα, τη δουλειά της κάνει, πληρώνεται και ανήκει στην κυβέρνηση γενοκτόνων του Παλαιστινιακού λαού, στην οποία ανήκει και η εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου εξωτερικών του Ισραήλ Μισάλ Μαγιάν, η οποία όταν τη ρώτησαν γιατί ο ισραηλινός στρατός δολοφονεί τους παλαιστίνιους διαδηλωτές, δήλωσε:

«Δεν μπορούμε να βάλουμε όλο αυτό τον κόσμο στη φυλακή».


Της ίδιας κυβέρνησης δολοφόνων ήταν και η πρώην υπουργός δικαιοσύνης του Ισραήλ κα Αγιελέτ Σάκεντ (Ayelet Shaked) που προτείνει:

«Πρέπει να σκοτώσουμε τις Παλαιστίνιες μανάδες, έτσι ώστε να μην γεννηθούν νέα μικρά φίδια… Πρέπει να πεθάνουν και τα σπίτια τους να εξαφανιστούν, έτσι δεν θα δουν το φως νέοι τρομοκράτες. Είναι εχθροί μας και το αίμα τους πρέπει να χυθεί στα χέρια μας. Το ίδιο ισχύει και για τις μανάδες των νεκρών τρομοκρατών».

Αλήθεια, τι έχει να ζηλέψει ο φασισμός από αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη;

Ο κος Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ παραβλέπει τα παραπάνω φασιστοειδή-κυβερνητικά στελέχη και τα έργα του κράτους του Ισραήλ και εξανίσταται, για το προφανές σε λογικούς και προοδευτικούς ανθρώπους, πως «δεν είναι δυνατόν να δαιμονοποιηθεί ο Εβραίος» και φοβάται ότι «Η ταύτιση των Ισραηλινών με το «απόλυτο κακό» δεν είναι τίποτε άλλο από την απογύμνωση του κράτους του Ισραήλ από κάθε ηθική αξία».

Συνεχίζει, με την προσπάθεια να συνδέσει τον παγκόσμιο αποτροπιασμό και ξεσηκωμό προς την κυβέρνηση των κυνικών φονιάδων του κράτους του Ισραήλ με τον αντισημιτισμό των Ναζί και την… άρνηση του ολοκαυτώματος. Κατά τον ίδιο φταίει η… Χαμάς που «για μια ακόμη φορά χρησιμοποιεί τους Παλαιστινίους της Λωρίδας της Γάζας ως ανθρώπινη ασπίδα για να πλήξει την ασφάλεια των Ισραηλινών πολιτών».

Στο τέλος, υβρίζει ξεδιάντροπα τους γονείς των νεκρών παιδιών που ο στρατός του Νετανιάχου δολοφονεί, χρησιμοποιώντας τσιτάτο της Γκόλντα Μέιρ (πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ):

«Οι Άραβες πρέπει να αγαπήσουν τα παιδιά τους περισσότερο από ότι μισούν τους Ισραηλινούς». 

Αυτά γράφει ο κος Ελιέζερ του Κ.Ι.Σ. Ας ερμηνεύσει ο ίδιος την πράξη του ή ας το αφήσουμε στην ιστορία η οποία θα κρίνει και την γενοκτονία που επιτελούν συστηματικά – χρόνια τώρα, οι φονιάδες του Ισραηλινού κράτους.

Μέχρι τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, κε Ελιέζερ. Κανείς λογικός, προοδευτικός, σώφρων δεν απoενοχοποιεί τους Ναζί για το Ολοκαύτωμα. Αντιθέτως, εσείς το προσβάλλετε και το μαγαρίζετε χρησιμοποιώντας το ως… σκάφη για το ξέπλυμα της εγκληματικής κυβέρνησης του Ισραήλ. Οι προοδευτικοί άνθρωποι όλου του κόσμου υποκλίνονται μπροστά στα έξι εκατομμύρια νεκρών Εβραίων, στα τριάντα και βάλε των Σλάβων, στα εκατομμύρια των Κινέζων, των Ελλήνων και των άλλων θυμάτων του φασισμού. Στα εκατομμύρια των κομμουνιστών της Ευρώπης που αντιπάλεψαν το θηρίο του φασισμού, στον Κόκκινο Στρατό που έμπηξε το σφυροδρέπανο στην καρδιά του κτήνους. Αλλά τα γνωρίζετε καλά αυτά, άλλωστε από τους κομμουνιστές και το ΕΑΜ σωθήκατε κι εσείς.

Θυμάμαι με συγκίνηση, κε Ελιέζερ, τον αριθμό απ’ το φασιστικό στρατόπεδο Μπέλσεν, στο μπράτσο του Ζακ Ιακωβίδη, όταν μίλησα για το έργο του στην αίθουσα του Κ.Ι.Σ. Στάθηκε ο τελευταίος «αριθμός» που είδα στο μπράτσο αυτού του γλυκύτατου και ταλαντούχου ανθρώπου. Πάντα ένιωθα δέος μπροστά σε τέτοιους ανθρώπους και στη σημασία του ανεξίτηλα χαραγμένου αριθμού στο χέρι τους.


Γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα πει φασισμός κι εθνοτικές εκκαθαρίσεις. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να επισείετε τον αντισημιτισμό ενάντια στα εκατομμύρια των λαών της Γης που στέκονται απέναντι τους δολοφόνους του κράτους του Ισραήλ. Ισραήλ δεν είναι μόνο η κυβέρνηση των δολοφόνων του Παλαιστινιακού λαού, οι ένοπλες ορδές της που στοχεύουν άοπλους, οι όσοι και όποιοι αποχαυνωμένοι στήνουν πολυθρόνες σε λόφους για να χαζεύουν τις μαζικές δολοφονίες της κυβέρνησης Νετανιάχου και αυτοί που την στηρίζουν ανά τον κόσμο. Ισραήλ είναι και οι μετέχοντες στο φιλειρηνικό κίνημα, οι αρνητές στράτευσης, οι κομμουνιστές Εβραίοι, που καταδικάζουν το Ισραηλινό κράτος. Εβραίοι είναι και τόσοι άνθρωποι των τεχνών και της επιστήμης που φώτισαν την ανθρωπότητα. Το κράτος του Ισραήλ που αποπειράστε ατυχώς να ξεπλύνετε, κε Ελιέζερ, ως κράτος δολοφόνων και παγκόσμιων τρομοκρατών, είναι ήδη απογυμνωμένο και έχει απολέσει προ πολλού κάθε ηθική αξία. Κι είναι πολλοί οι Ισραηλινοί στρατιώτες που τρομοκρατούν, χτυπάνε, δολοφονούν άοπλους. Θύματα κατ’ αρχήν ενός κράτους τρομοκράτη που εκπαιδεύει δολοφόνους και θύτες στη συνέχεια των άοπλων Παλαιστίνιων και των μικρών παιδιών τους. Τους δολοφονούν, κε Ελιέζερ και τους χλευάζουν, τους βρίζουν πως δεν αγαπούν τα παιδιά τους. Το γράψατε κι εσείς κι είναι ντροπή. Οι Παλαιστίνιοι όχι μόνο αγαπούν τα παιδιά τους, όπως άλλωστε όλοι οι λαοί της Γης, αλλά αγωνίζονται για όσα τους έχει στερήσει το εγκληματικό κράτος του Ισραήλ. Αγωνίζονται και δολοφονούνται για τη χώρα τους, την ελευθερία τους, τα αυτονόητα δικαιώματά τους, τα παιδιά τους και το μέλλον τους, για να μπορούν να τα μεγαλώσουν ελεύθερα, έξω από τα γκέτο και τα τείχη ντροπής που τους έχει στήσει το Ισραηλινό κράτος, καταπατώντας και εξευτελίζοντας κάθε έννοια ανθρωπισμού. 
Ο αγώνας των Παλαιστινίων είναι απολύτως νόμιμος και καθ’ όλα δίκαιος. Το Ισραήλ είναι που δολοφονεί άνανδρα άοπλους, γυναίκες και παιδιά. Που σπέρνει την παλαιστινιακή γη με κουφάρια των παιδιών της, δολοφονημένα από υπάνθρωπους ελεύθερους σκοπευτές του κράτους τρομοκράτη, του Ισραήλ. Ήδη, στην πρόσφατη φάση της διαρκούς γενοκτονίας που επιτελεί το κράτος που ξεπλένετε, μετράμε πάνω από εκατό δολοφονημένους, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά κι ενός κοριτσιού οκτώ (8) μηνών. 
Στοχεύουν ακόμη και τους γιατρούς που τρέχουν να συνδράμουν τα θύματα των ελεύθερων σκοπευτών. Αλήθεια έχετε δει, κε Ελιέζερ, τη Λίστα του Σίντλερ; Έτσι δολοφονούσε για το κέφι του ο φασίστας Γερμανός αξιωματικός καθώς έπαιρνε το πρωινό του, ανύποπτους κρατούμενους. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Δεν βρίσκετε κάποια συνάφεια, ομοιότητα με τα κτήνη που εκτελούν γυναίκες και παιδιά;

Κι όλοι άοπλοι! Μεθοδικά, αργά, βασανιστικά τους πνίγουν στο αίμα, εξαφανίζουν έναν ολόκληρο λαό. Στήνουν τείχη της ντροπής όπου και τους φυλακίζουν. Αλήθεια πόσοι να ‘ναι οι νεκροί στα τελευταία πενήντα χρόνια; Σ’ αυτά τα χρόνια, οι κυβερνήσεις του Ισραήλ, με τους παράνομους οικισμούς, ελέγχουν το 42% των κατεχόμενων παλαιστινιακών εδαφών και οι Ισραηλινοί έποικοι στην Αν. Ιερουσαλήμ φτάνουν τις 700.000.

Δεν θέλει το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ, Παλαιστινιακό κράτος. Διαφορετικά, με την πρόταση όλων των αραβικών κρατών το 2002 και στο πλαίσιο συνολικής ειρήνης θα είχε υπάρξει στα σύνορα του 1967.

Και σε καμία περίπτωση δεν ενοχοποιείται συλλήβδην ο εβραϊκός λαός, όπως και κανένας άλλος λαός, για τα εγκλήματα του κράτους του. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για όσους το στηρίζουν.

Η ανθρωπότητα, κε Ελιέζερ, καταδικάζει απερίφραστα τη σφαγή των Παλαιστινίων από το κράτος δολοφόνων του Ισραήλ που συντελείται με την στήριξη και αρωγή του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Θα τιμωρήσει τους δράστες του διαρκούς εγκλήματος της γενοκτονίας ενός ολόκληρου λαού, τις δολοφονίες των γυναικών και των παιδιών του. Θα τους βρει από τα ματωμένα αποτυπώματα των βουτηγμένων στο αίμα χεριών τους. Όπως έκανε και με τον φασισμό παλαιότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου