Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα αποκαλεί “σταλινικό νεάντερνταλ” τον Πελετίδη και υπόσχεται την απομάκρυνσή του




Προφανώς οι Συριζαίοι είναι ένα είδος ανανεωτικού “Homo Sapiens”, που η οσφυοκαμψία τους, τους βοήθησε να προσαρμοστούν ευέλικτα στις νέες κυβερνητικές θέσεις και το αστικό πολιτικό σύστημα.
Αν ξύσει κανείς την επιφάνεια των γλυκερών επικλήσεων της ενότητας, θα βρει την πραγματική άποψη των Συριζαίων για τους κομμουνιστές: “σταλινικά απολιθώματα”, που δεν εξαφανίστηκαν την ώρα που έπρεπε κι έχουν μείνει σαν δείγμα ενός παλιότερου είδους εξέλιξης.

Την απόδειξη μας την δίνει ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα -καμιά φορά τους ξεφεύγει η ειλικρίνεια και δεν μπορούν να κρύψουν τις απόψεις τους.




Ο Ηλίας Γρηγόρης κατάλαβε πως το “σταλινικός” δε λέει τίποτα από μόνο του -δεν είναι βρισιά καν- και πρόσθεσε το “νεάντερνταλ”, ως γνήσιος Homo Sapiens του αστικού πολιτικού συστήματος. Προφανώς η οσφυοκαμψία του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται εξελικτικό προσόν, που τον βοήθησε να προσαρμοστεί ευέλικτα στις νέες συνθήκες και θέσεις που ανέλαβε.

Θυμίζει μάλιστα πως ο ΣΥΡΙΖΑ -που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε αναγκαστεί να στηρίξει, δημόσια τουλάχιστον τον Πελετίδη- είναι η ισχυρότερη δύναμη στην Πάτρα και κρατάει το κλειδί των εξελίξεων, για αυτό θα κάνει τα πάντα για να απαλλαγεί η Πάτρα από τον Πελετίδη. Πάλι καλά που δε λέει και “θα σας εξαφανίσομεν…”, όπως οι Homo Sapiens τους Νεάντερνταλ…

Ο Πελετίδης ενοχλεί. Όχι σαν πρόσωπο, αλλά με την πολιτική του ιδιότητα: σαν κομμουνιστής και σα δήμαρχος που αποδεικνύει, ακόμα και με τα πενιχρά μέσα που μπορεί να έχει ένα δήμος στην Τοπική Διοίκηση, πως η διαχείριση της αθλιότητας δεν είναι μονόδρομος, αρκεί να έχει κανείς την πολιτική βούληση να συγκρουστεί με τα συμφέροντα και να υπηρετήσει τον εργαζόμενο λαό. Αυτό που δεν κάνει δηλαδή η κυβερνώσα αριστερά…

Υπόψη πως δε μιλάμε για κάποιο τυχαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει το ακαταλόγιστο κι εκφράζει απλά προσωπικές απόψεις. Μεταξύ άλλων ήταν στο κλιμάκιο που συνόδευε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη στην περιοδεία του στο νότιο Πάρκο της πόλης, όπου ένας κάτοικος της περιοχής τα έψαλε στα κυβερνητικά στελέχη που είναι βολεμένοι κι έλεγε στον Πελετίδη “μόνο εσύ αξίζεις”.


Η απάντηση του Ηλία Γρηγόρη -του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ- ήταν πως ο Πελετίδης είναι πρώτος ανάμεσα στους βολεμένους. Και όταν ο κάτοικος τον ρώτησε “εσύ δεν είσαι ο Γρηγόρης;”, του απάντησε “εσύ δεν είσαι ΚΚΕ;”, δείχνοντας πως θεωρεί το σκηνικό στημένο από κάποιον βαλτό κομμουνιστή…

Οι Συριζαίοι δύσκολα θα δηλώσουν δημόσια προς τα έξω τη στήριξή τους σε κάποιον κοινό αντιπολιτευτικό υποψήφιο, με προφίλ “αντι-Πελετίδης”, αλλά είναι ζήτημα τι σκέφτονται -ή τι έχουν ήδη αρχίσει- να κάνουν υπόγεια, όπως γίνονται όλες οι βρώμικες δουλειές…

Με πληροφορίες από το blog Άνεμος Αντίστασης

http://www.katiousa.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ!!! ή Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΚΟ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο Kyriakoulis ΜΑΣ!!!


    ΘΕΜΑ 1ον

    Ελληνίντες Ελληνες!

    Τρίτην 20/8/2018* Έχωμεν "ΕΞΟΔΟΝ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΝ!

    Στην ΙΑΤΡΙΚΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑΝ Ο ΟΡΟΝ/ΛΕΞΙΝ "ΕΞΟΔΟΝ" ΣΗΜΑΙΝΕΙΝ ΌΤΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ... "ΕΦΥΓΕΝ" ΚΟΙΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕΝ!!

    Αραν η "ΕΞΟΔΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΝ" ΣΗΜΑΙΝΕΙΝ ... ΘΑΝΑΤΟΣ/ΠΕΘΑΝΕΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

    ... τί έχει ο κόσμος και χαμογελά πατέρα....



    *Η ΩΟΡΑΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΗΣ "ΕΞΟΥΔΟΥ/ΘΑΝΑΤΟΥ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙΝ ΟΡΙΣΘΕΙΝ ΑΚΟΜΗΝ! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙΝ 8 μ.μ. ή 8 π.μ. ΌΤΑΝ ΤΟ .... τρένο φεύγει στις 8!!!



    ΘΕΜΑ 2ον.

    Εκεί λοιπόν!!! Ακόμη φαγώνονται με τον ... Στάλιν!

    Τους ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΖΟΥΖΟΙ ΑΚΟΜΗ ΌΤΑΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ" (και ΌΧΙ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ"!!!) ΚΑΙ ΤΖΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡΟΦΑΣΙΣΜΟ!!!
    .... ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΝΙΚΗ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟ!!!

    Εξάλλου ΞΑΝΑ για την ΙΣΤΟΡΙΑ: ΤΟ ΚΚΕεσ ΕΙΤΑΝΕ "ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ" ΤΩΝ Yankees ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο "ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ" ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΔΙΔΕΙ!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΤΑΝΕ ΤΟΥ .... "ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ"!!! ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ!!!!

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΑΝΤΙΛΗΨΗ" ΚΑΙ "ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ" ΤΟΥ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΒΡΟΜΙΚΗΣ ΒΡΟΜΙΑΣ" ΣΤΟ ΘΕΜΑ/ΖΗΤΗΜΑ..... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!!

    ..... "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΙΤΟ) δηλαδή ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ .... ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ)!!!

    ΔΩΣΤΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΒΡΟΜΙΚΗΣ ΒΡΟΜΙΑΣ" ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΝΑΙ!!! ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ) ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΌΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ή ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ/ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    .... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΑΛΛΑ "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΟΜΙΚΗ ΒΡΟΜΙΑ"!!!

    .... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΕΝΑ... MERDE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή