Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα με θύματα βρέφη και μικρά παιδιά

 
« Το παιδί μου έχει τρομοκρατηθεί. Από μόνο του κοιμήθηκε κάτω από μια πλαστική καρέκλα να προστατευθεί όταν αρχίσανε οι Ισραηλινοί βομβαρδισμοί» αναφέρει ένας πατέρας στην Γάζα.


Ένα άλλο παιδί η Bayan Abu Khammash, 18 μηνών με την έγκυο μητέρα του Enas Mohammad Abu Khammash, 23 ετών δεν τα κατάφερε, δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους. Αρκετοί οι σοβαρά τραυματισμένοι που μεταφέρθηκαν σε μονάδες εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο.


Δεν θα γράψω για τις αντοχές σας, αν κοιμάστε ήσυχοι όσοι σιωπάτε ή συμμαχείτε με το κράτος δολοφόνων. Προφανώς και το κάνετε. Δε με νοιάζει η γνώμη σας, ούτε το θυμικό σας όταν βλέπετε τα δολοφονημένα παιδιά, συνένοχοι είστε στο έγκλημα έτσι και αλλιώς.

 



140 βόμβες έπεσαν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού. 

Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή Jason Greenblatt αναφέρει: 
«Το καθεστώς της Χαμάς εκτοξεύει πάλι πυραύλους στις ισραηλινές κοινότητες, μια άλλη νύχτα τρόμου που συγκλονίζουν ο φόβος των οικογενειών, όμως το Ισραήλ υπερασπίζεται».

Καταλάβατε; ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ δολοφονώντας καθημερινά παιδιά και έγκυο γυναίκα.

Όχι κροκοδείλια δάκρυα, ξέρετε πια τι κάνουν δολοφονώντας ένα λαό, είτε με βόμβες είτε με αποκλεισμό. Και αυτό που σας φοβίζει είναι αυτό που δεν θα γίνεται ποτέ ελεύθεροι και να αγωνίζεστε για αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου