Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Ισχυρό ΚΚΕ παντού! Γιατί μαζί μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά


Ισχυρό ΚΚΕπαντού! Γιατί μαζί μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά


Από Ομάδα ¡H.lV.S! στο Πολιτική
 
Από το ΚΚΕ κυκλοφόρησε τετρασέλιδο φυλλάδιο που καλεί σε ισχυροποίηση του Κόμματος στις βουλευτικές εκλογές όποτε και αν γίνουν, στις ευρωεκλογές, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές:

ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!

ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Απευθυνόμαστε στη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία, των εργαζομένων, των ανέργων, των επαγγελματιών και αγροτών, των νέων, των συνταξιούχων.

 • Σε όλους εσάς που αυτά τα χρόνια σηκώνουμε μαζί τα βάρη που μας φορτώνουν οι κυβερνήσεις, η ΕΕ, το κεφάλαιο.
 • Σε όσους βρεθήκαμε δίπλα – δίπλα στους αγώνες, στις διεκδικήσεις, στις εκδηλώσεις.
 • Σε όσους δεν ανέχονται άλλο στο όνομα μιας δήθεν “αριστεράς” και “προόδου”, να λερώνονται από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αξίες και ιδανικά που γεννήθηκαν από γνήσιους κι ανιδιοτελείς αγωνιστές.
 • Σε εσάς που δεν ανέχεστε την υποταγή στους δολοφόνους των ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ.
 • Που έχετε ανάγκη να εκφράσετε το πιο δυνατό ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
 • Σε εσάς που έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα, αλλά θεωρείτε ακόμη ότι η μόνη επιλογή που έχει ο λαός είναι να στηρίζει με βαριά καρδιά τη λιγότερη κακή κυβέρνηση, το ”μικρότερο κακό”.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

 • Ελάτε να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά.
 • Να αφήσουμε πίσω το δρόμο των συνεχών θυσιών για τα κέρδη των λίγων.
 • Να αφήσουμε πίσω τα ψεύτικα διλήμματα, το ”μικρότερο κακό”, που κάθε φορά οδηγεί στο ”μεγαλύτερο κακό”.
 • Να βαδίσουμε μαζί σε ένα διαφορετικό δρόμο.
 • Το δρόμο της ελπίδας, της πάλης για τις σύγχρονες ανάγκες μας.
 • Καλούμε ιδιαίτερα όσους έκαναν διαφορετικές επιλογές στο παρελθόν, ίσως παρασύρθηκαν από τις ψεύτικες ελπίδες, που είχε δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή κυβερνητική διέξοδος εντός των τειχών.
 • Οι διαφορετικές γνώμες, οι επιφυλάξεις σε επιμέρους ζητήματα, δεν πρέπει να γίνουν εμπόδιο στη συμπόρευση και κοινή δράση με το ΚΚΕ.
 • Έχουμε τη δυνατότητα να σας απευθυνόμαστε καθαρά, ανοιχτά και θαρραλέα. Γιατί όλοι ξέρουν ότι το ΚΚΕ δεν θα προδώσει την ψήφο και τη στήριξη κανενός.

Γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

To κρίσιμο ερώτημα που στέκεται μπροστά στα εργατικά – λαϊκά στρώματα είναι: θα συνεχίσουμε στον ίδιο δοκιμασμένο – σε όλες τις εκδοχές – αντιλαϊκό δρόμο ή θα βαδίσουμε σε ένα διαφορετικό δρόμο, αυτόν της αντεπίθεσης, της πάλης με σημαία τις σύγχρονες ανάγκες του λαού.

Σήµερα έχετε περισσότερους λόγους να συµπορευτείτε το ΚΚΕ
Ισχυρό ΚΚΕ, για να διεκδικήσουμε να πάρουμε πίσω όλα όσα χάσαμε. Κόντρα στην κοροϊδία της δήθεν φιλολαϊκής ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ, που δίνει στο λαό 1, ενώ του παίρνει 10, μόνο και μόνο για να εμφανίσει ότι στη δήθεν μεταμνημονιακή εποχή, “κάτι αλλάζει για το λαό”. Στην πραγματικότητα, όμως, παραμένουν εδώ όλοι οι αντιλαϊκοί μνημονιακοί νόμοι, ενώ έρχονται κι άλλοι (π.χ. μείωση του αφορολόγητου, πλειστηριασμοί). Παραμένουν τα ματωμένα υπερπλεονάσματα, η ασφυκτική επιτροπεία της ΕΕ και των αγορών, που ισχύει για όλα τα κράτη.

Δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα! 

Ισχυρό ΚΚΕ, για να πούμε ένα δυνατό ΟΧΙ στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ

Ισχυρό ΚΚΕ, γιατί αποτελεί τη μοναδική γνήσια καταδίκη της ΕΕ της φτώχειας, της ανεργίας, των πολέμων. Κόντρα στις αυταπάτες ότι η ΕΕ μπορεί να γίνει φιλολαϊκή. Κόντρα στον εθνικιστικό ευρωσκεπτικισμό, που τροφοδοτείται από τμήματα του κεφαλαίου και κέντρα του κατεστημένου, για να στηρίξουν τα συμφεροντά τους.

Ισχυρό ΚΚΕ, γιατί θέλουμε να ανασάνουμε από την μπόχα του σάπιου αστικού πολιτικού συστήματος. Αυτή η σαπίλα δείχνει ότι οι συγκλίσεις των αστικών κομμάτων στα κρίσιμα και στρατηγικά ζητήματα είναι τόσο μεγάλες, που η μεταπήδηση απ’ το ένα κόμμα στο άλλο, έχει γίνει πλέον πολύ εύκολη.

Η ψήφος στο ΚΚΕ μένει εκεί που δόθηκε, επιστρέφει στο λαό και το κίνημα του, γίνεται δική του δύναμη

Δεν “μεταγράφεται” σε αντιλαϊκές πλειοψηφίες, δεν μπαίνει σε λογικές παζαριών. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να κοιτάει το λαό στα μάτια, γιατί είναι σταθερά προσανατολισμένο στα λαϊκά συμφέροντα, είναι σταθερά απέναντι στα πολιτικά παιχνίδια και το τυχοδιωκτισμό. Στα άλλα κόμματα, άλλα ψηφίζεις και άλλα σου βγαίνουν.

Ισχυρό ΚΚΕ, για να υπάρχει πραγματικό μέτωπο στην ακροδεξιά και το φασισμό.

Ισχυρό ΚΚΕ, για να υπάρχει ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση σε δήμους και περιφέρειες, απέναντι στις κυβερνήσεις. Κόντρα στους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες, που είναι τα «καλά παιδιά», των κυβερνήσεων και της ΕΕ. Για να μπουν εμπόδια στη φορομπηξία, στη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, στα σχέδια του κεφαλαίου. Για να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργατικών-λαϊκών διεκδικήσεων, για σταθερή δουλειά, για έργα, υποδομές, υπηρεσίες, προς όφελος των λαϊκών αναγκών, η έλλειψη των οποίων τόσο τράγικα φάνηκε στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες. Οι κομμουνιστές δήμαρχοι απέδειξαν τι σημαίνει «συγκρούομαι με το αντιλαικό θεσμικό πλαίσιο, δεν κρύβομαι πίσω από αυτό», όπως κάνουν άλλοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες που, ενώ το στηρίζουν, το επικαλούνται για να συσκοτίσουν τις ευθύνες τους. Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δεν θα πουν ποτέ ότι η πάλη για τα λαϊκά δικαιώματα «δεν είναι στην αρμοδιότητά τους», όπως λένε όλοι οι άλλοι.

Ισχυρό ΚΚΕ, για να σταλεί μήνυμα αισιοδοξίας σε Κομμουνιστικά Κόμματα και δυνάμεις που κάνουν βήματα στις χώρες τους, ώστε κάθε λαός να ανοίξει το δρόμο της ανατροπής.

Ισχυρό ΚΚΕ, γιατί είναι ο αντίπαλος πόλος στο μπλοκ των δυνάμεων που υπηρετούν το σάπιο και βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ.

Το πραγματικά ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ στην ιστορία των κοινωνιών, της ταξικής πάλης είναι να μην υποτάσσεσαι

σε αρνητικούς συσχετισμούς, αλλά να παλεύεις για να τους αλλάξεις.

Μόνο έτσι μεγαλούργησε ο λαός μας κι απέσπασε κατακτήσεις.
Το πραγματικά ΣΥΓΧΡΟΝΟ είναι η πάλη για την ικανοποίηση των εργατικών-λαϊκών αναγκών, για μια διαφορετική οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας, με το λαό στην εξουσία και ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει.

ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ

ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ,

ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !


όλο το 4σέλιδο εδώ

Επιμέλεια  Ομάδα ¡H.lV.S!

1 σχόλιο:

 1. Φίλοι Μου!!!

  Δεν Μας Ενδοιαφέρειη η .... ΔΙΑΦΟΡΑ!!! ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΜΑΣ!!!

  ΜΑΣ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΙΗ ΝΑ "ΒΓΟΥΜΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑ.ΛΙ.ΒΑΑΑΑΑΑ!!! (ΚΑΖΕΡΤΑ-ΛΙΒΑΝΟ-ΒΑΡΚΙΖΑ)!!!

  ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΕΜΕΛΙΑΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ/ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ/ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΑΧΑΛΑ ΜΑΣ!!!

  ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ/ΕΧΟΥΜΕ!!!

  ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ-ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ...

  .. και το ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ/ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΩΣΤΑ!!!

  ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

  ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ = ΜΝΗ.ΜΑ = ΜΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

  ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΟΤΕ "ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ" .... ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΤΕ "ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ"!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή