Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Καλεί στη συγκέντρωση ενάντια στη συμφωνία για τις βάσεις στις 5 Οκτώβρη στο Σύνταγμα




Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Συνεργασίας (ΕΕΔΔΑ) καλεί τα μέλη και τους φίλους της στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία ενάντια στη «Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας» Ελλάδας - ΗΠΑ που διοργανώνει το μαζικό λαϊκό κίνημα της χώρας μας στο Σύνταγμα, το Σάββατο, 5 Οκτώβρη και ώρα 12 μ.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της:

«Η συμμετοχή όλων μας στη συγκέντρωση και πορεία είναι ουσιαστική και αφορά στο μέλλον μας. Ένα μέλλον που απαιτούμε να είναι ειρηνικό, μακριά από κάθε σχεδιασμό των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ, οι οποίοι με τη εγκατάσταση και εξάπλωση των αμερικανοΝΑΤΟικών τους βάσεων αλλά και τις αποστολές στρατιωτών στο εξωτερικό, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι η αύξηση των ήδη αμύθητων κερδών των μονοπωλίων τους σε βάρος των συμφερόντων των λαών.


Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε απέναντι σε αυτά τα σχέδια. Να απαιτούμε να φύγουν οι βάσεις και τα πυρηνικά από τη χώρα μας, αλλά και από κάθε χώρα της Γης. Να αποδεσμευτούμε από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Να σταματήσουν οι μισθοφορικοί στρατοί να καταπιέζουν άλλους λαούς με τις "ειρηνευτικές" τους εκστρατείες. Να αποτρέψουμε τους ιμπεριαλιστές από το να επιβάλουν τη δική τους "δημοκρατία" και "ειρήνη" σε άλλες χώρες με μοναδικό σκοπό τους τα δικά τους συμφέροντα.

Έχουμε υποχρέωση, αλλά και αναφαίρετο δικαίωμα να αντιταχθούμε στους ιμπεριαλιστές και όλοι μαζί, με όπλο μας τη διεθνιστική αλληλεγγύη, να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους. Γιατί μόνο η ανατροπή αυτών των σχεδίων μπορεί να φέρει για όλους εμάς ένα καλύτερο αύριο.

Όλοι το Σάββατο, 5 Οκτώβρη στις 12 μ. στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και στην πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία.

Να κλείσουν οι στρατιωτικές βάσεις.

Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου