Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Καταγγέλλει τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε για την τακτική της προβοκάτσιας, της διαστρέβλωσης και του γκεμπελισμού



Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, με σχόλιο του καταγγέλλει τον Άρη Πορτοσάλτε και τον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», σημειώνοντας:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, που με τη γνωστή τακτική της προβοκάτσιας, της διαστρέβλωσης και του γκεμπελισμού, ανακάλυψε ότι για τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας φταίνε οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και το ΚΚΕ.

Πολύ βολική -αν και γελοία- δικαιολογία για να κρυφτεί το χάος και το πραγματικό βασανιστήριο που προκάλεσε ο “Μεγάλος Περίπατος” και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο της Αθήνας, που μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε.

Τι κι αν χτες αυτοί που κινητοποιούνταν ήταν οι κατά τα άλλα “ήρωες” υγειονομικοί! Προφανώς για αυτούς είναι ήρωες αν σκύβουν το κεφάλι κι όχι όταν διεκδικούν για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων... Αλήθεια για το σημερινό χάος στο κέντρο της Αθήνας ποια κινητοποίηση ευθύνεται;

Είναι προφανές ότι το νέο παραλήρημα Πορτοσάλτε δεν είναι ευθύνη μόνο του ιδίου, αλλά και της εκπομπής που τον φιλοξενεί (“Σήμερα”), σε αντίθεση με το ΚΚΕ, που στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν περνάει ούτε από έξω.

Το δυστύχημα για αυτούς είναι ότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι».

1 σχόλιο:

  1. Την έννοια "Ο Μεγάλος Περίπατος" θα το λέγα "Η Μεγάλη Περπατούρα" (για όσους έχουν μικρά παιδιά που μπουσουλάνε ξέρουν!)!!!

    Μην μας διαφύγει από το οπτικό το επιστημονικό και πολιτικό πεδίο ο ΟΙΚΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΑΛΙΑ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή