Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Για τα χρήματα που δόθηκαν σε ανύπαρκτα sites και blogs δεν φταίει ο Πέτσας αλλά ο Χατζηκώστας…


Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πιστεύουμε πως ο Πέτσας έδωσε χρήματα σε ανύπαρκτα sites και blogs για την καμπάνια του κοροναϊού. Αποκλείεται ένας θεοσεβούμενος άνθρωπος που μας παρότρυνε κατά τη διάρκεια της καραντίνας να δηλώνουμε ότι πάμε για γυμναστική και να πάμε στην εκκλησία, να έδωσε χρήματα σε ανύπαρκτα sites και blogs. Αν όμως συνέβη κάτι τέτοιο γι’ αυτό δεν ευθύνεται ο Πέτσας αλλά ο Χατζηκώστας.


Ο Χατζηκώστας, που είναι διευθυντής και ιδιοκτήτης υπαρκτής εφημερίδας και υπαρκτής ιστοσελίδας στη Βέροια, αρνήθηκε να πάρει τα συγκεκριμένα χρήματα γιατί κατά τη γνώμη του αυτό που έλλειπε στην αντιμετώπιση του κοροναϊού δεν ήταν κυρίως η ενημέρωση του πληθυσμού μέσω παρόμοιας καμπάνιας «μένουμε σπίτι κλπ» αλλά η λήψη ουσιαστικών μέτρων για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας όπως άλλωστε ζητούσαν από την πρώτη στιγμή αυτοί που έδιναν τη μάχη «στην πρώτη γραμμή» (γιατροί, νοσηλευτές, συνδικάτα). Στον καπιταλισμό όμως το χρήμα πρέπει να κινείται κι όταν δεν μπαίνουν στη σειρά να το πάρουν αυτοί που έχουν κανονικές εφημερίδες και ιστοσελίδες, το παίρνουν ουρανοκατέβατοι, γιατί χωρίς το χρήμα γρανάζι δεν γυρνά!!

Για το ότι δόθηκαν χρήματα λοιπόν σε ανύπαρκτα sites και blogs, αν συνέβη κάτι τέτοιο, την ευθύνη δεν την έχει ο αξιοσέβαστος και θεοσεβούμενος κύριος Πέτσας, αλλά ο Αλέκος Χατζηκώστας και όλοι οι Χατζηκώστες που δεν μπήκαν στη σειρά να πάρουν τα συγκεκριμένα χρήματα, προσπαθώντας με την ενέργειά τους αυτή να δημιουργήσουν προβλήματα στην κίνηση του χρήματος και συνεπώς στην οικονομία της χώρας! Οι Χατζηκώστες, που δεν μπήκαν στη σειρά να πάρουν τα συγκεκριμένα χρήματα, ήταν αυτοί που ώθησαν την καλή κυβέρνηση και τον καλό κύριο Πέτσα να δώσουν, αν έδωσαν, χρήματα σε ανύπαρκτα sites και blogs! Να σταματήσουν λοιπόν να φορτώνονται στον καλό κύριο Πέτσα οι ευθύνες των Χατζηκωσταίων και να αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!!

Σ.Μ.

 http://agkidapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου