Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Ο γκεμπελισμός σε έναν πίνακα

 



Το έκαναν και αυτό! «Η Αυγή» και ο ΣΥΡΙΖΑ πέταξαν έναν πίνακα στη ζυγαριά των εντυπώσεων και εμφανίζουν το ΚΚΕ να έχει υψηλό ποσοστό ταύτισης με τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή σε ψηφοφορίες που έγιναν στη Βουλή!

Στην προσπάθειά τους να δείξουν ότι η ΝΔ και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε από κοινού με τη ΧΑ στη Βουλή, εμμέσως πλην σαφώς ασπάζονται σε βάρος του ΚΚΕ τον ισχυρισμό που πλασάρει η ΝΔ εναντίον τους, φλερτάροντας ταυτόχρονα με τη θεωρία των «δύο άκρων»!

Αν και γνωρίζουν, όπως άλλωστε παραδέχονται, ότι δεν μπορεί να υπάρχει πολιτική και ιδεολογική σύμπτωση του ΚΚΕ με τους εγκληματίες ναζί ούτε σε ψηφοφορίες ούτε και πουθενά, εντούτοις πετάνε φόρα παρτίδα έναν πίνακα και όποιον πάρει ο χάρος!

Ποια η σκοπιμότητα αυτού του πινάκα, άραγε; Ποιος ο λόγος να δημιουργήσουν εντυπώσεις κατά του ΚΚΕ, το οποίο μάλιστα ουδέποτε υιοθέτησε τον ισχυρισμό της ΝΔ που θωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ταυτίστηκε με τη Χρυσή Αυγή επειδή ψήφισαν το ίδιο σε κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή.

Είναι προφανές πως τους ενοχλεί η κριτική του ΚΚΕ για τη στάση ανοχής του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ απέναντι στην ναζιστική εγκληματική οργάνωση και αναζητούν νέα πλυντήρια διότι εκείνα που ξέπλεναν μαζί τους ναζί ...σκούριασαν!

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου