Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Η αλήθεια του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

 


«Εμείς αποφασίσαμε σήμερα (σ.σ χθες 17 Νοεμβρίου) να μην σταματήσουμε τη ζωή στην πόλη. Είπαμε ότι η πόλη, την ημέρα του Πολυτεχνείο – όχι μόνο φέτος, πάντα – πρέπει να λειτουργεί. Κι έτσι, λοιπόν, λειτουργούσαν οι συγκοινωνίες, η κυκλοφορία, οι υπηρεσίες, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, ο καθένας, σαν να ήταν μια καθημερινή μέρα, μια συνηθισμένη μέρα. Και θα το συνεχίσουμε αυτό, θέλω να σας πω. Για να τελειώνει αυτή η υπόθεση με τις διαδηλώσεις, οι οποίες καταλύουν και καταργούν πλήρως την κοινωνική ζωή».

Αυτά είπε, χθες στον ΣΚΑΙ, ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπουργός Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Υποστήριξε, λοιπόν, την αλήθεια του ο κύριος υπουργός, ανάμεσα σε άλλα αδιανόητα ψέματα για τη χθεσινή απροκάλυπτη αστυνομική βία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο βίντεο παρακάτω και εδώ.

Τη γνωρίζαμε την αλήθεια του Χρυσοχοΐδη («να τελειώνει αυτή η υπόθεση με τις διαδηλώσεις, οι οποίες καταλύουν και καταργούν πλήρως την κοινωνική ζωή») αλλά όταν το λέει τόσο ανοιχτά έχει σημασία να καταγραφεί. Πάντως, εάν καταργεί και καταλύει κάτι την κοινωνική αυτό είναι η πολιτική της κυβέρνηση που δρα με βαρβαρότητα και εν μέσω πανδημίας. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να καταλάβει ο κύριος «δεν διάβασα το μνημόνιο».
 

Η ομολογία Χρυσοχοΐδη στο βίντεο, μετά το 4’40”:

 

Πηγή: Ημεροδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου