Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Ποια ελευθερία έκφρασης; – Πρόστιμο για πανό αλληλεγγύης στον Κουφοντίνα θέλει να επιβάλει ο δήμαρχος Ραφήνας!

 


Ο Μπουρνούς θέλει να βάλει πρόστιμο στην Original για ένα πανό που έχει ήδη κατέβει (!), επειδή τόλμησε να εκφράσει την αλληλεγγύη της στο αίτημα του Κουφοντίνα, με το σύνθημα “το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης”!

Δε θέλουν να εκδικηθούν μόνο τον Κουφοντίνα, στερώντας του τα δικαιώματα που έχει ως κρατούμενος. Θέλουν να εκδικηθούν και όσους τολμούν να εκφράσουν αλληλεγγύη στο δίκαιο αίτημα και την απεργία πείνας που κάνει, καταστρατηγώντας κάθε έννοια ελευθερίας της έκφρασης.

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, προαναγγέλλει από το προφίλ του πως η πρώτη υπογραφή που θα βάλει τη Δευτέρα στο γραφείο του, θα είναι για να επιβάλει πρόστιμο στον τοπικό σύνδεσμο της Original, για το πανό αλληλεγγύης στον Κουφοντίνα, που είχε το σύνθημα “το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης”.

Ο Μπουρνούς λέει μάλιστα πως θα επιβάλει πρόστιμο, μολονότι το πανό έχει ήδη κατέβει (!), ενώ περιμένει και από τον σύνδεσμο να ζητήσει συγνώμη για το περιεχόμενο του πανό και την κίνηση που είναι “αλλότρια με τους σκοπούς του”! Προφανώς προτιμά συνδέσμους οπαδών, που θα είναι κλεισμένοι στη γυάλα τους, θα έχουν αφωνία για κοινωνικά ζητήματα, και θα ασχολούνται μόνο με μπάλα…

Για την απαράδεκτη και παράνομη ανάρτηση πανό, στα γραφεία του τοπικού συνδέσμου της ομάδας της ΑΕΚ που βεβηλωνουν την ιστορία της ομάδας και των ανθρώπων που μόχθουν στη διοίκηση της, – πάρα το γεγονός οτι ήδη έχει κατέβει- ο δημος Ραφηνας-Πικερμιου θα επιβάλλει πρόστιμο.
Η πρώτη δουλειά που θα κάνω τη Δευτέρα και η πρώτη υπογραφή που θα βάλω.
Αναμένω και την επίσημη συγνώμη για την απαράδεκτη από αθλητικο σύνδεσμο ανάρτηση, αλλοτρια με τους σκοπούς του.

Το σκεπτικό των αρίστων, από όπου και να το πιάσει κανείς, βρωμάει λογοκρισία και φασισμό!

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου