Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Μ. Γιαννίκογλου: “Βαγγέλη, Ελένη, Δήμητρα, Καρολάιν, συγνώμη που αποτελούμε αυτή την κοινωνία!”

 


Ο ποδοσφαιριστής Μάκης Γιαννίκογλου περνάει το δικό του μήνυμα και ζητάει συγνώμη από όσους έπεσαν θύματα βίας, καταπίεσης, σεξισμού και της αδιαφορίας μιας κοινωνίας που δεν τους προστάτεψε.

Ο τερματοφύλακας της λιθουανικής Σουντούβα -που έχει παίξει στην ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Γιάννενα- Μάκης Γιαννίκογλου επέλεξε να στείλει ένα πολύ δυνατό μήνυμα, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας του με την Ντανάιβα, ζητώντας συγνώμη από τα θύματα της δικής μας κοινωνίας, που στοχοποιεί τους ιδιαίτερους και ανέχεται τη βία των ισχυρών.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, η Ελένη Τοπαλούδη, η Δήμητρα (ή Δημήτρης) της Λέσβου και η Κάρολαϊν από τα γλυκά νερά, είχαν ένα κοινό. Έπεσαν θύματα βίας, σεξισμού, ειρωνειών, καταπίεσης. Και πάνω από όλα θύματα της αδιαφορίας μιας ολόκληρης κοινωνίας, που δεν τους προστάτεψε, που εξέθρεψε και ανέχτηκε τη βία εναντίον τους. Το μήνυμα που έγραψε ο Μ. Γιαννίκογλου έλεγε:

«Β. Γιακουμάκη, Ε. Τοπαλούδη, Δήμητρα, Κάρολαϊν, καλό ταξίδι και συγνώμη από όλους εμάς που αποτελούμε αυτή την κοινωνία!»

 

Makis Giannikoglou
17 ώρες πριν

Β.Γιακουμακης, Ε.Τοπαλουδη, Δήμητρα, Καρολαϊν ,καλό ταξίδι και συγνώμη από όλους εμάς που αποτελούμε αυτή την κοινωνία ! 🕊🕊🕊🕊

868
27
192

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου