Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Αναπαράγει ατόφια την άθλια και ανιστόρητη θεωρία των «δύο άκρων»

 

  Πηγή: Eurokinissi

 

Τη λογική των «δύο άκρων» αναπαρήγαγε εκ νέου σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, σχετικά με τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν τις τελευταίες μέρες τα φασιστοειδή σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, γεγονός που αθωωθεί τη δράση των εγκληματικών - ναζιστικών ομάδων, πέρα από το γεγονός πως είναι μια βαθιά ανιστόρητη θεωρία.  

«Για την κυβέρνηση είναι ξεκάθαρο ότι η χρήση της βίας και οι εγκληματικές συμπεριφορές απ' όπου κι αν προέρχονται προξενούν μόνιμη βλάβη στην κοινωνία και για αυτό και δεν υπήρξε ούτε πρόκειται να υπάρξει καμιά ανοχή», είπε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, δίνοντας συνέχεια στη λογική που εξισώνει την οργανωμένη πάλη του λαού με τη δράση των φασιστικών εγκληματικών οργανώσεων κι όταν οι τελευταίες δρουν το τελευταίο διάστημα, ανεξέλεγκτες και οπλισμένες, σε γειτονιές της Θεσσαλονίκης. 

«Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα η συντεταγμένη πολιτεία απαντά με την εφαρμογή του νόμου» πρόσθεσε, επικαλούμενος τις συλλήψεις, τις έρευνες και τις προσαγωγές που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα η Αστυνομία, τη στιγμή που υπάρχουν πολύ σοβαρές καταγγελίες για την στάση ανοχής προς αυτές τις φασιστικές συμμορίες από την αστυνομία, τη διεύθυνση των ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και άλλων τμημάτων του κρατικού μηχανισμού. 

Υπενθυμίζεται πως υπήρξαν ντοκουμέντα και φωτογραφικό υλικού που έδειχνε ότι στα επεισόδια στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης, η Αστυνομία τους άφηνε ανενόχλητους να μπαινοβγαίνουν στο σχολείο και να πετούν μολότοφ στους διαδηλωτές. Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης 29/9 που έγινε συλλαλητήριο στην πλ. Τερψιθέας, παρότι η Αστυνομία γνώριζε αρκετή ώρα πριν ότι ομάδα 50 φασιστών με μαχαίρια, λοστούς, φωτοβολίδες είχε συγκεντρωθεί στο δημαρχείο Σταυρούπολης και κατευθυνόταν προς την πλατεία Τερψιθέας, την άφησε ανενόχλητη να μεταβεί και να επιτεθεί στους διαδηλωτές. 

Οσον αφορά τις δολοφονικές επιθέσεις των φασιστικών ομάδων κατά μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, υπενθυμίζεται ότι το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή έδωσε στη δημοσιότητα ντοκουμέντα για το ποιόν των δραστών ενώ χθες σωματεία κι άλλοι φορείς της Θεσσαλονίκης με στοιχεία και αποδείξεις κατήγγειλαν το οργανωμένο σχέδιο που υπήρχε. 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου