Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Χυδαία διαστρέβλωση της θέσης του ΚΚΕ

 

Πηγή: Eurokinissi

 

Τις τελευταίες ημέρες, διάφορες ακροδεξιές γκρούπες, ανάμεσα τους η Ελληνική Λύση και διάφορες γνωστές και άγνωστες φασιστικές ομάδες, έχουν κολλήσει την βελόνα στη διαστρέβλωση της τοποθέτησης του ΚΚΕ για το κορονοσήλειο των 100 ευρώ και την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους άνω των 60 ετών. Αναφέρουν ή αφήνουν να υπονοηθεί ότι το ΚΚΕ συμφωνεί με το μέτρο.

Το ΚΚΕ όχι μόνο κατήγγειλε και καταψήφισε την τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ αλλά αποκάλυψε και τη βαθύτερη ουσία της, καθώς με αυτόν τον τρόπο, στα πλαίσια του εμπορευματοποιημένου συστήματος υγείας, ανοίγουν επικίνδυνοι δρόμοι, όπως πχ την καθιέρωση αντίστοιχων χαρατσιών και για άλλες παθήσεις με προκάλυμμα την ευθύνη των ασθενών. 

Tα όσα διαδίδουν διάφορα παπαγαλάκια και κύκλοι που προσπαθούν να πλασάρουν τον ανορθολογισμό και τον σκοταδισμό, είναι για να προκαλέσουν σύγχυση απέναντι στην καθαρή θέση του ΚΚΕ. Από την άλλη αποδεικνύονται ξανά χρήσιμοι αφού καταπίνουν την γλώσσα τους για την εγκληματική πολιτική εμπορευματοποίησης της Υγείας και παριστάνουν τους ανήξερους μπροστά στην κραυγή αγωνίας των γιατρών και υγειονομικών για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και την επίταξη των μεγάλων ιδιωτικών ομίλων της Υγείας.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου