Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

«Ρουσφετάκι»

 

 

Πρώτα ήταν ο σταθμάρχης, το «τραγικό ανθρώπινο λάθος». Εκεί στηνόταν το παραμύθι για να βγει λάδι η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και οι υπόλοιπες κυβερνήσεις που έσπασαν σε κομμάτια τον ΟΣΕ και πούλησαν τα φιλέτα στους ιδιώτες, στέλνοντας τον λογαριασμό στον λαό και βάζοντας στο ζύγι του κόστους την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων.

Αφού το «ανθρώπινο λάθος» δεν στεκόταν -οι προειδοποιήσεις των Συνδικάτων, οι προειδοποιήσεις του ΚΚΕ στη Βουλή κ.ά. ήταν αποστομωτικές- μεταλλάχτηκε λίγο το αφήγημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το ...ρουσφέτι στον Μητσοτάκη ώστε να εγκλωβιστεί πάλι η συζήτηση γύρω από τις ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη στο αν είναι ή όχι ρουσφέτι ο σταθμάρχης ή αν θα είναι ή όχι υποψήφιος ο απερχόμενος υπουργός Μεταφορών.

Τα πράγματα είναι βέβαια πολύ σοβαρότερα. Όμως η ΝΔ αντιπαρατίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας ...ρουσφέτι στον ΣΥΡΙΖΑ, με τη σειρά του ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπαρατίθεται στη ΝΔ ...κάνοντας ρουσφέτι στη ΝΔ και όλοι μαζί επιχειρούν να συγκαλύψουν τις εγκληματικές τους ευθύνες για την πολιτική «απελευθέρωσης» των μεταφορών που υλοποίησαν...

 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου