Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑΛΑΣΣΑ. Η ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ !!! [ Audio ]


 
Αίσθηση προκαλεί η….''οδηγία'' της Κτηματικής Υπηρεσίας προς τον Δήμο Πατρέων, σύμφωνα με την οποία ζητείται να διακόψει την κυκλοφορία στην οδό Ποσειδώνος στο Ρίον επειδή είναι Αιγιαλός !!!
 
Οπως χαρακτηριστικά είπε ο αντιδήμαρχος Χρ. Κορδάς, μιλώντας στον Γιάννη Γεωργόπουλο και την εκπομπή «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα, η Κτηματική Υπηρεσία βάζει μπουρλότο στην λειτουργία της πόλης.

 
 
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η Κτηματική υποστηρίζει ότι αυτό που βλέπετε δεκαετίες τώρα και κινούνται πάνω του πεζοί και αυτοκίνητα, δεν είναι δρόμος, είναι θάλασσα…
 
Με την αξίωση της Κτηματικής για κλείσιμο της Ποσειδώνος, τίθεται μείζον θέμα ως προς τις οικοδομές που βρίσκονται πάνω σε αυτή,
 
  
 
 αλλά και την οικονομία της πόλης, καθώς στο δρόμο αυτό βρίσκονται πολλά καταστήματα εστίασης και αναψυχής.
 
Οπως τόνισε ο Χ. Κορδάς, δεν είναι τυχαίο όσα συμβαίνουν με τις απαιτήσεις της Κτηματικής Υπηρεσίας τώρα, με την παρούσα Δημοτική Αρχή.
 
 
Σημειώνεται ότι εκτός από την οδό Ποσειδώνος στο Ρίο, θέματα θέτει η Κτηματική Υπηρεσία ακόμα για τον Κόκκινο Μύλο, την Ηρώων Πολυτεχνείου και τα εκεί καταστήματα, ακόμα και για την περιοχή της Πλαζ και τον δρόμο που οδηγεί σε αυτή, καθώς δεν επιτρέπει στον Δήμο να κάνει έργα ούτε στο κατεστραμμένο οδόστρωμα, αδιαφορώντας αν θα συμβεί κάποιο ατύχημα. Το ερώτημα πού τείθεται είναι....''ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ'' ???
 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΧΡ. ΚΟΡΔΑΣ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου