Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Ανεπιθύμητοι στο νησί οι εκπρόσωποι της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στη Χίο



«Αποτελεί πρόκληση, για όλους όσους έχουν σταθερό το μέτωπο ενάντια στο φασισμό και στην εγκληματική ιδεολογία του, η παρουσία στο νησί του βουλευτή της φασιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής Γρέγου», σημειώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Χίου.

Σε ανακοίνωσή της προσθέτει:

«Λίγες μέρες μετά τη μνήμη του φασιστικού πραξικοπήματος στη χώρα μας με αποκορύφωμα την τραγωδία της Κύπρου, λίγες μέρες πριν η ανθρωπότητα γιορτάσει την 9η Μάη, τη μέρα που εκατομμύρια δημοκρατικοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές και τη Σοβιετική Ένωση, τσάκισαν το φασισμό, κάρφωσαν τη σημαία με το σφυροδρέπανο στην καρδιά του στο Βερολίνο, ο συγκεκριμένος Χρυσαυγίτης βουλευτής ήρθε για να χύσει το δηλητήριο της απάνθρωπης ιδεολογίας του στο νησί.


Ντροπή αποτελεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος του νησιού κ Βουρνούς, ο βουλευτής της ΝΔ κ Μηταράκης, ο κ. Μουτζούρης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης μαζί με άλλους πολιτευτές από περιφερειακές και δημοτικές παρατάξεις, του αστικού πολιτικού τόξου, βρέθηκαν δίπλα-δίπλα με τον εν λόγω βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, στην τελετή των επιτάφιων της Χίου, αποδεικνύοντας και την ποιότητα της αστικής δημοκρατίας τους και το γεγονός ότι ο φασισμός ήταν και παραμένει το μαντρόσκυλο του συστήματος.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" Δήμου Χίου καλεί τους δημοκράτες δημότες μας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, να καταλάβουν και την υποκρισία όλων αυτών που ανέχονται το φασισμό και γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ευθύνη της έχει καθυστερήσει την τελεσιδικία της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, που οι βουλευτές της με θράσος μολύνουν τα νησιά μας.

Τους καλούμε να απομονώσουν το φασισμό και ρατσισμό από κάθε γειτονιά, από κάθε χώρο, να τον μαυρίσουν, όπως είναι το χρώμα του σε όλες τις κάλπες, να ενισχύσουν τη μόνη συνεπή δύναμη που έχει ανοιχτό μέτωπο απέναντι στο φασισμό, τη "Λαϊκή Συσπείρωση" και το ΚΚΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου