Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Να μπουν και στη φυλακή



Οι κάλπες των εθνικών εκλογών επεφύλασσαν ένα αποτέλεσμα, που επισκιάζει κάθε μεγάλη ή μικρή κομματική νίκη ή ήττα, κάθε ανάλυση για πετυχημένες ή αποτυχημένες στρατηγικές και σχέδιο για την επόμενη μέρα. 

Οι κάλπες των εθνικών εκλογών επεφύλασσαν ένα αποτέλεσμα, που επισκιάζει κάθε μεγάλη ή μικρή κομματική νίκη ή ήττα, κάθε ανάλυση για πετυχημένες ή αποτυχημένες στρατηγικές και σχέδιο για την επόμενη μέρα. Είναι ο αποκλεισμός από το κοινοβούλιο της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, και μάλιστα με ποσοστό – μπαίνω δεν μπαίνω – που πολύ έτσουξε τους φασίστες.

Το γεγονός αυτό είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη νίκη του αντιφασιστικού κινήματος.


Μια μεγάλη νίκη όσων πολεμούν τους φασίστες στους χώρους δουλειάς, στα σωματεία, στις γειτονιές, στα αμφιθέατρα, στη Βουλή μέχρι χτες.

Μια μεγάλη νίκη αυτών που μάχονται για να επικρατήσει το δίκιο στις δικαστικές αίθουσες, της πολιτικής αγωγής του αντιφασιστικού κινήματος στη δίκη της Χρυσής Αυγής για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις δολοφονικές επιθέσεις κατά των Αιγύπτιων αλιεργατών και κατά των κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.

Ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από το Κοινοβούλιο, είναι μια μεγάλη νίκη της Μάγδας Φύσσα, που από την πρώτη στιγμή μετά τη δολοφονία του παλικαριού της, του αξέχαστου Παύλου, από τη ναζιστική εγκληματική συμμορία των χρυσαυγιτών, παλεύει με σθένος για να δικαιωθεί η μνήμη του. Στο πρόσωπο της Μάγδας Φύσσα, βρήκαν μορφή η αξιοπρέπεια, η ανθρώπινη αντοχή και περηφάνια, δίπλα στον ανείπωτο πόνο της μάνας.

Ο αγώνας του αντιφασιστικού κινήματος συνεχίζεται. Ο αγώνας της Μάγδας Φύσσα δεν σταματάει εδώ. Επόμενος στόχος να μπουν οι φασίστες στη φυλακή.

http://www.katiousa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου