Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΥ, ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ


ΚΑΛΕΣΜΑ
Σας καλούμε σε συνέλευση – συζήτηση την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, στις 8 μ.μ. στο ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (κτήριο Ιωάννης Καποδίστριας). Θέμα : Απολογισμός της ως τώρα δράσης μας – Προγραμματισμός της παραπέρα πορείας μας.

Συντοπίτισσες, συντοπίτες,
  Παρόλο που μέχρι στιγμής καταφέραμε πανελλαδικά να αναγκάσουμε κυβέρνηση και ΔΕΗ να μην τολμήσουν την διακοπή του ρεύματος σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι και παρόλη την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για μη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε όσα σπίτια δεν πληρώνουν το χαράτσι, το πρόβλημα δεν λύθηκε. Το χαράτσι συνεχίζει να είναι εδώ. Το ίδιο και ο κίνδυνος της διακοπής ηλεκτροδότησης. Κυβέρνηση και διοίκηση της ΔΕΗ, με διάφορα τερτίπια, προσπαθούν να εμφανίσουν απλήρωτη την κατανάλωση του ρεύματος στις περιπτώσεις που δεν πληρώσαμε το χαράτσι ,ενώ έχουμε πληρώσει κανονικά την κατανάλωση. Το επόμενο διάστημα θα δούμε να προωθούνται ακόμα περισσότερα αντιλαϊκά μέτρα. Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας θα αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους και δε θα μπορούν να πληρώσουν τα χαράτσια. Για αυτό δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός. Ούτε καν το διάστημα που θεωρείται προεκλογική περίοδος. Μόνο σε ένα πράγμα μπορούμε να βασιζόμαστε. Τον μαζικό, αποφασισμένο, οργανωμένο αγώνα μας. Την αλληλεγγύη και την έμπρακτη αλληλοϋποστήριξή μας.
  Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που μας παρουσιάζονται με ανοιχτό και συλλογικό τρόπο. Καλούμε ξανά και άλλους φορείς και άλλους κατοίκους να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθειά μας. Στην περιοχή του Δήμου μας οι αρνήσεις πληρωμής του χαρατσιού ξεπέρασαν τις χίλιες.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ, ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ,

ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ. Η ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Η Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ. ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το Συντονιστικό συνεδριάζει ανοιχτά κάθε Πέμπτη ,στις 8 μ.μ. , στο χώρο του Δημαρχείου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 8001157013 (Δήμος Ωρ/στρου από 9 πμ.-3 μμ.)

Κιν.: 6979795382, 6998411328, 6932254198, 6977242124, 6945513280, 6971533750.

Email: oxistaxaratsia.syn.oraiokastro@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου