Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για νόμους και κανόνες, γελάνε και οι κότες…

kotes-syriza-nomos-petra-koykoyla-tanks

«Αυτή η χώρα έχει νόμους και κανόνες και πρέπει να εφαρμοστούνε. Εάν πήγαινα με το αυτοκίνητό μου να παρκάρω πάνω στο πεζοδρόμιο θα έπρεπε να με γράψει η τροχαία»! Τέτοια κι άλλα ωραία λένε σε όλους τους τόνους οι θλιβερές καρικατούρες, οι οποίες τόλμησαν να λερώσουν κάθε έννοια της Αριστεράς αυτοπροσδιοριζόμενες ως αριστερές, προετοιμάζοντας το έδαφος για να χτυπήσουν την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα, αλλά και κάθε λαϊκή κινητοποίηση, εναντίον της βαρβαρότητας, την οποία έταξαν ότι θα καταργούσαν με ένα νόμο κι ένα άρθρο, αλλά αντί γι’ αυτό την διευρύνουν!

Δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια πράγματα, λέγοντας ότι γελάνε και οι κότες να ακούν αυτούς που έγιναν κυβέρνηση σκαρφαλώνοντας σε τρακτέρ, αρνούμενοι να πληρώσουν εισιτήριο στο Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ανοίγοντας διόδια για να μην πληρώσουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα, καλώντας τον κόσμο να μην πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, επανασυνδέοντας ρεύματα και νερά που κόπηκαν εξαιτίας χρεών! Θα τα ξεχάσουμε αυτά διότι τότε προσπαθούσαν να πλεονάσουν, ώστε να παρουσιάζονται όχι απλά ως αριστεροί, αλλά ως κομμουνιστές!


Θα θυμηθούμε κάτι το οποίο τα τσοντοκάναλα, τα οποία κάνουν πλάτες σ’ αυτήν την αριστερά της πλάκας, θάβουν, παριστάνοντας πως από τότε πέρασαν δέκα αιώνες! Θα θυμηθούμε κάτι που κοντέψαμε και οι ίδιοι να ξεχάσουμε, με όλον αυτόν τον «παπά» που μας έχουν πουλήσει οι πανηγυρτζήδες της δήθεν Αριστεράς! Οι άνθρωποι που θέλουν να εφαρμοστεί ο αστικός νόμος και προετοιμάζουν μέσω των προβοκατόρικων μέσων τους την καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων, είναι αυτοί που λίγα χρόνια πριν υπεράσπιζαν με σθένος την πέτρα και την κουκούλα! Είναι αυτοί που κάλυπταν τους προβοκάτορες, οι οποίοι σε διατεταγμένη υπηρεσία έκαιγαν την Αθήνα, τα καταστήματα και τα αυτοκίνητα του κοσμάκη,  για να συκοφαντήσουν το κίνημα, για να δημιουργήσουν φόβο και αποστροφή σε κάθε λαϊκή αντίδραση! Εκείνους τους ελεεινούς παρακρατικούς που δρούσαν έξω και πέρα από κάθε κινηματική διαδικασία, οι αριστεροί τσαρλατάνοι τους βάφτιζαν αγανακτισμένους πολίτες που έχουν το δικαίωμα στις ακρότητες! Το οργανωμένο λαϊκό κίνημα που βρίσκεται σήμερα στους δρόμους οι ίδιοι τρισάθλιοι τσαρλατάνοι το βαφτίζουν παράνομο και το ταυτίζουν ακόμα και με τα τανκς, ετοιμάζοντας την καταστολή του! 

Βέβαια, τότε, οι παρακρατικοί με τις πέτρες και τις κουκούλες έπαιζαν το παιχνίδι του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, το οποίο οι αριστεροί του πανηγυριού υπηρετούν, ενώ το οργανωμένο λαϊκό κίνημα αντιπαρατίθεται, σήμερα όπως και τότε, στην ουσία με την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που ασκούν κι αυτοί, που ασκούσαν κι οι προηγούμενοι! Πέτρα και κουκούλα από τη μια, ΜΑΤ και καταστολή (ίσως και τανκς!) από την άλλη, δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, νόμισμα το οποίο στα χέρια της αυτοαποκαλούμενης αριστεράς, γίνεται «λίρα εκατό» για τα αφεντικά της, τους βιομήχανους, τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές!

Καλά είναι βέβαια ο λαός να θυμάται ποιοι του κουνούν το δάχτυλο και του μιλούν για νόμους  και όχι απλά να βγάζει τα συμπεράσματά του, αλλά ν’ αντιδρά διεκδικώντας τα δίκια του στους δρόμους! Γιατί με την φόρα που έχουν πάρει οι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί, είναι ικανοί να κατεβάσουν τα τανκς στους δρόμους για να χτυπήσουν τα τρακτέρ και να πούνε ότι κατέστειλαν την αντεπανάσταση που επιχείρησαν οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες και οι εφοπλιστές καβάλα στα τρακτέρ, ενάντια στην επαναστατική διαδικασία οικοδόμησης του σοσιαλισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου